Unicitate / diferentiere brand

BEST STUDIOS este recunoscut drept brandul care a setat noi standarde de calitate si rafinament in industria de videochat. Cultura organizationala bazata pe inovatie pentru performanta a condus de-a lungul timpului la schimbari majore in industrie, de la stilul de amenajare al studiourilor, la stabilirea unor noi categorii pe site-urile premium internationale pentru a reflecta modul de prezentare al modelelor noastre.

Sistemul de training BEST sustine modelele sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare interpersonala, concomitent cu dezvoltarea culturii generale, perfectionarea limbii engleze si permanenta imbunatatire a imaginii si a stimei de sine.

Bonusuri

In functie de nivelul investitional si de rezultatele obtinute in timp, francizatii BEST au posibilitatea majorarii veniturilor printr-un sistem de bonusare special, ce presupune diminuarea cu peste 40% a redeventelor lunare. Independent de training-ul initial, oferim periodic francizatilor sesiuni de training gratuite, precum si numeroase materiale specifice precum manuale, cursuri, carti si brosuri.

Totodata, partenerilor investitionali le oferim posibilitatea de a beneficia de oferte avantajoase, negociate la nivel de grup BEST STUDIOS, pentru o serie de bunuri si servicii precum: cursuri management, abonamente medicale, discount-uri la clinicile de estetica si stomatologie, servicii design interior, furnizori de mobilier si echipamente foto-video si IT etc.

Tehnologie

Performanta in domeniul si activitatea de videochat, mai cu seama pentru studiourile ce pun accentul pe calitate, nu poate fi imaginata in afara utilizarii tehnologiilor de ultima generatie. Pentru ca suntem the BEST si ne propunem sa ramanem in top, studiourile noastre beneficiaza de facilitatile tehnologiei moderne, dar continuam sa investim permanent si in aceasta arie.

Legalitate si confidentialitate 100%

In studiourile Best, activitatea se desfasoara cu respectarea integrala a prevederilor legale in vigoare. Fie ca este vorba despre Legea 196/2003 modificata si completata prin Legea 496/2004 - privind prevenirea si combaterea pornografiei, fie de Regulamentul European 679/2016 - privind protectia datelor cu caracter personal sau de orice alta norma ce reglementeaza activitatea, monitorizam in permanenta modificarile cadrului legislativ specific domeniului si implementam toate masurile necesare, in vederea conformarii.
Totodata, comisioanele si bonusurile modelelor, precum si veniturile staff-ului sunt transparente, declarate si fiscalizate conform legilor fiscale in vigoare.

Marketing & PR

Pentru promovarea studiourilor noastre am pus la punct o strategie de marketing si PR menita sa actioneze pe cele doua planuri esentiale - recrutarea de modele si cresterea notorietatii brand-ului BEST STUDIOS, intr-o maniera eficienta si transparenta.

Locatii si standarde

Amplasarea, design-ul, dimensiunea, compartimentarea, dotarile si recuzita indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu.

Exclusivitate

Oferim francizatilor nostri posibilitatea de a obtine exclusivitate teritoriala. Conditiile se negociaza cu fiecare partener in parte.

Training profesionist

BEST STUDIOS a implementat cel mai performant sistem de training din domeniu, concretizat prin dezvoltarea abilitatilor si profesionalizarea trainer-ilor nostri, fapt validat atat de premiile obtinute la cele mai importante evenimente dedicate industriei, cat mai cu seama de performantele modelelor BEST, ajunse in topul mondial al incasarilor.