Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Trainerii m-au ajutat foarte mult

Trainerii de la Best Studios Videochat m-au ajutat foarte mult

Cand am venit la recrutare imi aduc aminte ca eram destul de speriata. Nu stiam ce se va intampla aici, ce trebuie sa fac, daca ma descurc sau nu. Veneam dintr-un mediu mai putin frumos, de care sincera sa fiu, nu prea vreau sa imi mai aduc aminte.

Imi aduc aminte ca m-au intampinat aici niste oameni faini, doua fete care au reusit foarte repede sa imi indeparteze orice fel de urma de nehotarare. M-au facut sa am incredere in ele inca din primul moment.

Apoi am inceput sa ma mai relaxez si sa renunt la teama de ceva nou. Am purtat cu ele o discutie destul de lunga, o discutie in care mi-au prezentat tot ceea ce se intampla in cadrul Best Studios.

Pentru ca am o predispozitie pentru conversatii, adica imi place mult sa vorbesc, poate chiar prea mult cateodata, fetele cred ca s-au saturat la un moment dat de mine si mi-au spus ca sunt acceptata si ca urmeaza sa incep sa muncesc in perioada de proba.

Am fost foarte bucuroasa, dar apoi le-am spus ca nu prea stiu ce trebuie sa fac si cum trebuie sa fac. Raspunsul lor a fost rapid si sigur: "Ai in jurul tau traineri care se vor ocupa de tine! Trage de ei!"

Asa am si facut. Am stat tot timpul pe langa ei, i-am intrebat tot timpul cand am avut probleme si am solicitat sprijinul lor mereu. Ei mi-au aratat cum sa ma imbrac, cum sa ma comport si cum sa vorbesc.

Pentru ca nu stiam foarte bine sa vorbesc in engleza, am avut nevoie de asistenta si in directia aceasta. Am avut noroc ca m-am imprietenit cu unul dintre traineri, care a avut disponibilitatea si rabdarea sa vorbeasca cu mine in engleza pana cand nu am mai avut trac. A trebuit sa invat si eu cuvinte noi si putina gramatica, dar cu ajutorul ei am reusit sa imi perfectionez vorbitul in engleza.

A urmat o alta perioada in care trageam de traineri sa imi arate cum sa ma coafez, unde sa ma duc si la ce stilisti, ca sa pot sa imi scot in evidenta parul. Am mai discutat cu ei foarte mult legat de machiaj si chiar si de operatii estetice. Mi-au fost tot timpul alaturi si au avut rabdare cu mine. Chiar au avut rabdare cu mine. Am fost cicalitoare, dar, eu zic ca am reusit sa preiau de la ei o multime de lucruri noi!

Cu siguranta pot sa spun ca trainerii m-au ajutat foarte mult, si sincer, nu stiu cum s-ar putea descurca studioul de videochat Best Studios fara prezenta lor printre noi. Eu am fost mirata la inceput ca e nevoie de astfel de oameni, dar abia apoi mi-am dat seama cat de importanti sunt.

Pot sa spun si ca datorita lor am reusit sa imi cresc incasarile si sa ma dezvolt pe plan profesional.

Alina Diana

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top