Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Cand vine vorba de bonusuri, managerii de la Best Studios sunt cei mai tari!

Cand vine vorba de bonusuri, managerii de la Best Studios sunt cei mai tari!

Sunt o persoana sociabila, ceea inseamna ca am destul de multi prieteni. Fiecare dintre acestia lucreaza prin diverse locuri si atunci cand ne intalnim este o adevarata provocare sa incepi o discutie legata de job. Fiecare are experiente interesante si o multime de informatii pe care sa le divulge.

Asa am aflat care sunt grilele de venituri de pe la majoritatea companiilor in care acestia lucreaza, care sunt bonusurile si ce facilitati au. Unii dintre ei lucreaza la privat, altii in multinationale si altii in mediul public. Ce am observat la fiecare dintre ei este ca lipsesc bonusurile aproape cu desavarsire. Daca se dau ceva banuti in plus, se dau pentru o vacanta sau pentru un al treisprezecelea venit. Mai sunt care primesc prime de Sarbatori si altii care primesc bani pentru orele suplimentare muncite.

Eu nu am vrut sa vorbesc niciodata despre natura jobului meu, am reusit sa ma eschivez de fiecare data. Evident ca daca as fi spus ceva, atunci ar fi fost foarte usor pentru ei sa intre pe site si sa descopere care sunt banii pe care ii putem primi la Best Studios.

Cand am citit despre toate bonusurile pe care managerii de la Best Studios le-au pregatit pentru noi, nu mi-a venit sa cred. Am zis ca nu poate sa fie adevarat. Adica, vorbim despre bonusuri de Sarbatori, bonusuri de fidelizare, bonusuri de recrutare, bonusuri de performanta!

Si peste toate acestea, se mai organizeaza si tombole saptamanale unde putem sa castigam tot felul de chestii. Deci vreau sa va spun ca este genial. Cateodata primesti bani din toate partile, este incredibil.

Desi sunt aici, in cadrul Best Studios de ceva vreme, inca ma surprind o multime de lucruri, in special cele cu privire la modul de comportament al managerilor. Sunt atat de apropiati de noi, incat, cum imi place mie sa zic, poti sa ii atingi cu mana! Practic, oricand ai ceva de discutat, ai vreo problema sau vreo nelamurire ei sunt acolo, mereu gata sa ne asculte si sa ne sfatuiasca. Nu am auzit pe niciunul dintre prietenii mei sa spuna asa ceva despre managerii lor!

Oricum, pe langa toate aceste facilitati pe care le primim, cel mai important pentru mine este ca ma simt excelent aici, in studio, si nu cred ca imi doresc sa fac altceva, cel putin nu in viitorul apropiat.

Simona Elena

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top