Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

La varsta mea am crezut ca nu mai am nicio sansa

La varsta mea am crezut ca nu mai am nicio sansa

Studioul de videochat Best Studios inseamna pentru mine o resetare a vietii mele si un nou inceput. Am un copil acasa de care trebuia sa am grija si care o lunga perioada de timp a stat in grija bunicilor pentru ca am fost plecata la munca in strainatate.

Nu a fost deloc roz viata acolo si mai ales ca nu puteam sa fiu langa baietelul meu. Au fost cei mai chinuitori ani din viata mea si incerc sa ii uit cat mai repede. Banii pe care ii trimiteam acasa nu acopereau lipsa mea si ori de cate ori vorbeam cu el la telefon, cand ii auzeam glasul, incepeam sa plang.

Varianta de a munci intr-un studio de videochat a aparut inca de cand eram in Spania si o colega de munca mi-a spus ca se gandeste serios la acest job. A profitat de o oportunitate aparuta acolo si a inceput sa faca videochat.

Dupa cateva luni m-a contactat si mi-a spus ca toata viata ei s-a schimbat radical. Cand m-am intalnit cu ea a coborat dintr-o masina frumoasa, era imbracata foarte extravagant si doar cu haine de firma si avea un machiaj si o coafura care o prindea foarte bine. Prima data nu am recunoscut-o si am avut nevoie de cateva secunde sa ma dezmeticesc. Nu imi venea sa cred ca este posibila o astfel de transformare. Mi-a spus ca pot sa muncesc si eu cu ea, chiar sunt cateva posturi libere, plecasera cateva modele. Nu am stat foarte mult pe ganduri si am inceput munca acolo.

Gandurile mele erau de a veni in tara pe aceasi pozitie, la un studio de videochat de aici. Am incercat si am fost acceptata din prima in cadrul Best Studios, probabil datorita experientei mele din Spania.

Teama mea a fost in privinta varstei pe care am, care nu mai este la prima tinerete. Nu va spun cati ani am, dar va spun ca am destui. Totusi, Best Studios m-a primit in sanul lui si m-a ajutat sa ma dezvolt si sa imi gasesc clienti. Unii clienti au venit dupa mine chiar daca mi-am schimbat studioul, asa ca am un portofoliu de clienti destul de solid.

Ce ma bucura foarte mult este ca acum pot sa fiu alaturi de baiatul meu. Nu imi este teama ca ar putea sa afle cu ce ma ocup, pentru ca nivelul de confidentialitate a jobului este foarte mare in cadrul sBest Studios.

Mai mult, machiajul si coafura, mesele pe care le folosesc sunt metode foarte bune de a evita privirile indiscrete. Pe langa toate acestea, site-ul nu emite in Romania, ceea ce intareste confidentialitatea muncii mele. Sunt fericita acum si sunt alaturi de baiatul meu!

Silvia Ionita

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top