Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Eram studenta in anul doi de facultate

Eram studenta in anul doi de facultate

Nu ma speteam eu prea mult cu invatatul, ci mai degraba eram unul dintre acei copii care au venit la facultate pe banii parintilor pentru a se distra si pentru a scapa din monotonia orasului natal. Totusi, si banii de la parinti veneau in functie de foaia matricola, asa ca trebuia sa depun ceva efort.

Intr-un final, undeva pe la jumatatea anului doi de facultate, am decis ca este momentul pentru o schimbare. Cerintele din partea parintilor mei erau tot mai mari, in timp ce nevoia de bani pentru iesit prin oras, prin cluburi, pentru a-mi cumpara hainele si fardurile de care aveam nevoie, era si ea tot mai mare.

Intr-o zi am aflat despre o metoda de a castiga bani frumosi si fara sa fie o munca grea sau stresanta. Nu am avut nevoie de mai mult de atat. Stiu ca arat bine si nu imi este rusine sa spun acest lucru.

Am venit la interviu si am reusit sa trec de etapa de recrutare destul de repede. Cred ca celor de aici le-a placut de mine. Imediat au inceput sa vina si incasarile. Cred ca si clientilor le-a placut de mine.

M-am hotarat sa termin facultatea, mai ales ca nu le-am spus nimic parintilor mei despre activitatile mele extrascolare. Programul flexibil mi-a permis sa ma duc si la scoala si sa imi fac si treaba aici foarte bine. Acum mai am putin si imi dau licenta.

Despre parintii mei pot sa va spun ca sunt foarte mandri de mine, pentru ca sunt prima din familie care a mers la facultate. La un moment dat am avut si bursa. Lucrurile au mers super bine de cand am venit la Best Studios si cred ca de "vina" a fost modul in care studioul m-a schimbat.

Am reusit sa inteleg ce inseamna sa te imbraci in asa fel incat sa iesi in evidenta. Am mai invatat aici cum sa ma fardez si cum sa imi fac coafura. Ma gandesc tot mai serios de ceva vreme sa apelez si la o operatie estetica de marire de sani. Stiu ca Best Studios are colaborari cu unele dintre cele mai bune clinici din Bucuresti, asa ca nu imi fac niciun fel de grija. Sunt relaxata aici si imi place ceea ce fac. Cred ca acestea sunt elementele principale in cadrul studioului. Tot datorita lor am reusit sa imi cresc incasarile tot mai mult. Acum am ajuns in momentul in care stiu ceea ce trebuie sa fac si, zic eu, o fac destul de bine!

Maria Loredana

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top