Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Castigurile aici sunt incredibile!

Castigurile la Best Studios sunt incredibile

Cand o prietena mi-a spus ca lucreaza in videochat si castiga mii de dolari pe luna, am zis ca glumeste si ca vrea sa rada de mine. Oricat s-a chinuit sa imi explice ca exista luni in care castiga foarte multi bani, eu nu am crezut-o.

Dar cred ca ceva a starnit atunci in mine, pentru ca in scurt timp am devenit curioasa daca este posibil asa ceva. Ma intrebam de ce m-ar minti? Nu ar avea niciun motiv. In final, m-am hotarat sa incerc, nu aveam nimic de pierdut.

Am venit la Best Studios pentru ca tot acea prietena imi tot spunea ca i-ar placea foarte mult sa ajunga la acest studio, pentru ca este un fel de Ferrari al studiourilor de videochat din Romania si nu numai. Am trecut prin procesul de recrutare, in cadrul caruia am vazut o multime de lucruri care m-au pus pe ganduri.

Incepusem sa vad cu ochii mei ca prietena mea nu a vrut sa rada de mine. Pe masura ce discutam cu persoanele care m-au recrutat, curiozitatea mea a inceput sa fie satisfacuta, afland in final ca intr-adevar exista posibilitatea de a ajunge la castiguri de mii de dolari. In acel moment am zis ca da, vreau sa lucrez cu ei si ca vreau sa incerc sa vad cum e sa castigi atatia bani.

A urmat o perioada de acomodare, in care veniturile nu erau tocmai ceea ce am sperat, dar toata lumea imi spunea sa am rabdare ca lucrurile se vor rezolva. La un moment dat am vrut sa renunt, desi trecusera abia cateva luni. Nu ajunsesem nici macar la o mie de dolari. Dar atunci ceva s-a intamplat. Am schimbat pietele, managerul mi-a propus sa schimb programul de munca si sa incerc ceva nou. Am ascultat-o pentru ca in timpul in care am stat aici invatasem ca managerul nostru este o femeie care stie ce are de facut si care are o experienta foarte vasta in acest domeniu.

Luna imediat urmatoare acestei schimbari mi-a adus peste o mie de dolari. Nu imi venea sa cred. Mai primisem atunci si ceva bonusuri si m-am apropiat de $1500. Pentru mine, acela a fost cu adevarat inceputul. Am vazut ca se poate si ca este posibil sa castigi cat zicea prietena mea, mii de dolari pe luna, asa ca am inceput sa imi dau tot interesul. Si asa am reusit sa ating luni in sir venituri de peste doua mii de dolari pe luna. Iti dai seama ce inseamna sa ai in Romania un astfel de venit? Este ceva incredibil.

Mi-am luat tot ce mi-a trecut prin cap, am fost in tot felul de locuri. Toata lumea imi spune sa pun ceva deoparte, dar sunt prea tanara pentru a ma gandi la economii. Poate mai incolo. Acum vreau sa ma distrez si sa ma bucur de rezultatele muncii mele.

Ce vreau sa fac este sa ii multumesc pe aceasta cale studioului de videochat Best Studios pentru oportunitatile pe care mi le-a scos in cale.

Raluca Cirstea

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top