Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Am reusit sa imi iau casa si masina

Cu Best Studios am reusit sa imi iau casa si masina

Acum doi ani nu mi-as fi imaginat sub nicio forma ca o sa ajung aici. In primul rand, nu credeam ca o sa ajung la Best Studios, si in al doilea rand, nu credeam ca vreodata am sa reusesc sa imi cumpar casa mea sau masina mea.

Parca traiesc un vis. Si sper sa nu ma trezesc niciodata din acest vis. In cadrul Best Studios am vazut oameni fericiti si mereu cu zambetul pe buze.

Deci, va spun despre un alt aspect care m-a socat. Venita de la un loc de munca stresant, prost platit si cu niste sefi de cosmar, aici am crezut ca intru intr-o lume fantastica. Am avut nevoie de o perioada buna de timp pana sa imi revin, sa ma adaptez si sa imi dau seama ca totul in jurul meu este real, nu un vis. Sunt fericita acum si recunosc acest lucru cu o mare placere.

Va spuneam despre casa si masina pe care am reusit sa mi le cumpar dupa doar doi ani. Au fost doi ani frumosi si plini de impliniri. Am crescut, am simtit cum increderea mea in mine insami a crescut. Dar ce spun "a crescut" , voiam sa spun ca a explodat! Chiar si in afara Best Studios, totul s-a schimbat, totul a devenit mai simplu, mai elegant si mai stilat.

Prima data mi-am cumparat masina, ceea ce mi-a permis sa salvez destul de mult timp. Am primit acest sfat in legatura cu timpul de la un manager de aici. Si vreau sa ii multumesc, pentru ca a avut mare dreptate. Castigand timp in fiecare zi, mi-am putut concentra atentia pentru a-mi imbunatati aspectul, modul de comunicare si pentru a aduce elemente interesante in interactiunea cu clientul.

De asemenea, am reusit sa vorbesc mai mult timp cu trainerii, care sunt niste oameni extraordinari si care sunt pregatiti in orice moment sa ne ofere sprijinul de care avem nevoie.

La scurt timp dupa ce mi-am luat masina, am inceput sa castig mult mai bine. Acest lucru mi-a permisa sa incep sa ma gandesc la urmatorul pas, la un apartament. Eram super-incantata, fericita si emotionata.

Imi aduc aminte ca imi batea inima atat de puternic atunci cand am semnat contractul pentru casa. Nu imi venea sa cred. Trebuie neaparat pe aceasta cale sa multumesc Best Studios, managerilor, trainerilor si persoanelor insarcinate cu recrutarea personalului, care au vazut ceva in mine in acea perioada.

Ana Iulia Marina

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top