Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Am fost intr-o vacanta in jurul lumii!

Am fost intr-o vacanta in jurul lumii!

Nu glumesc cand spun asta! Chiar am fost intr-o vacanta de o luna in jurul lumii. A fost incredibil, cea mai frumoasa luna din viata mea.

Si nu am fost la bordul unui vas de croaziera, ci am fost intr-o vacanta gandita multa vreme, cu rute prestabilite si bilete de avion sau de tren luate din timp.

A costat destul de mult si fara munca, veniturile si bonusurile pe care le castig la Best Studios nu cred ca as fi putut vreodata sa imi pun in aplicare visul. Imi doresc sa fac o astfel de calatorie de cand eram mica si am citit bine-cunoscuta carte a lui Jules Verne, "Ocolul Pamantului in 80 zile".

Eu am avut la dispozitie doar 30 de zile, dar am reusit. A trebuit sa comprim putin calatoria, dar am vizitat cele mai importante obiective. Am un album intreg de poze si le tin la loc de cinste.

Cred ca este evidenta ca sunt pasionata de calatorii si fug din tara cat de des am ocazia. Fie ca ma duc pana in Budapesta sau fug la Viena, sau doua zile in Italia pe Coasta Malfi, pentru mine reprezinta cea mai buna metoda de incarcare a bateriilor. Vreau sa va spun ca am vizitat aproape toata Europa, iar in cadrul calatoriei mele in jurul lumii am bifat orase ca Istanbul, New York, Londra, am fost in Hawaii si in Tokyo. Sunt extraordinar de incantata, dupa cum cred ca se si vede!

Doar datorita studioului de videochat Best Studios am reusit sa imi indeplinesc acest vis. Muncesc acum pentru a-i rasplati pentru ceea ce mi-au oferit, pentru sansa aceasta imensa de care am avut parte.

Mai muncesc acum ca sa imi fac banii pentru o noua calatorie. De data aceasta vreau sa ma duc in zona rece a lumii, in apropiere de Polul Nord. Imi place si fotografia si am reusit sa castig si cateva concursuri de fotografie. Plimbarile mele ma ajuta sa gasesc cele mai frumoase imagini si sa le imortalizez.

In ceea ce priveste munca la Best Studios, va pot spune ca odata ce intelegi ceea ce e de facut si mai ales daca esti o persoana haioasa, comunicativa si dornica de castig, cu siguranta locul tau aici este asigurat. Putina engleza este indeajuns, iar daca folosesti trainerii asa cum trebuie, ai sanse foarte mari de a evolua repede la incasari foarte mari.

Multumesc inca o data managerilor de la studioul de videochat Best Studios si intregului personal pentru ca mi-au oferit aceasta enorma oportunitate!

Alexandra Ioana

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top