Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Am castigat locul doi la un concurs de frumusete

Am castigat locul doi la un concurs de frumusete

Am venit la Best Studios pentru ca ma consider o persoana deschisa, comunicativa si care isi doreste mai mult de la viata. Am participat mai demult la un concurs de frumusete si am iesit pe locul doi. Nu mi-a placut acel moment si mi-am spus ca o sa fac tot posibilul sa nu mai ies niciodata pe locul doi.

Cand am venit aici, mi s-a spus ca pot sa devin cea mai buna, ca o sa pot sa demonstrez. Actualii colegi mi-au spus la interviu ca daca am destula motivatie atunci o sa pot sa mut muntii din loc. Asta am si facut!

Am reusit sa imi cresc tot timpul incasarile si sa imi ofer satisfactia pe care o caut de multa vreme. Acum sunt fericita si implinita, am renuntat la competitii copilaresti pentru ca nu asta este ceea ce conteaza.

Acum vreau sa ma duc sa explorez noi locuri, sa cunosc noi oameni si sa intorc capetele pe strada. Da, imi place sa vad cum barbatilor le face placere prezenta mea. Ma face sa ma simt puternica. Este un sentiment pe care nu pot sa il descriu foarte bine, dar pentru care stiu ca trebuie sa multumesc Best Studios.

In legatura cu experientele mele in acest studio, pot sa va spun ca am cunoscut aici niste oameni minunati, niste manageri care sunt mai mult prieteni decat sefi. Celelalte modele sunt la fel ca si mine, comunicative si gata oricand sa iti sara in ajutor. Cred ca exista aici, in cadrul Best Studios, acel cadru de munca pe care toata lumea viseaza sa il aiba.

stii ca exista poze cu birourile celor de la Google sau de la Facebook? Cred ca pot sa fac o asemanare intre studiourile noastre si ceea ce au ei pe acolo. Poate ca din anumite puncte de vedere, la noi se gaseste o atmosfera chiar mai relaxanta.

Ce sa spun, nu vezi persoane stresate, poate doar pe contabila, dar in rest, toata lumea este linistita, calma si zambitoare. De altfel, nu prea ai cum sa faci fata la acest job daca nu esti asa.

Gabriela Molea

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top