Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Am avut o problema cu chiria

Am avut o problema cu chiria

Am incercat de-a lungul timpului sa sterg cu buretele experientele negative prin care am trecut inainte de a ajunge la Best Studios, dar din pacate lucrurile nu functioneaza atat de usor. Cand am batut la usa Best Studios, eram infometata si fara un loc in care sa dorm peste noapte.

Venisem dintr-un oras mai indepartat, fugisem de acasa, dupa o poveste de viata destul de dureroasa. Cineva mi-a spus despre studioul de videochat si de modul in care studioul i-a schimbat viata. Am zis acelei fete ca nu ma pot uita la ce i s-a intamplat ei pentru ca niciun om nu are acelasi parcurs ca si al persoanei de langa ea.

Dar in final studioul de videochat devenise singura mea sansa de a scapa dintr-un loc de cosmar. Mi-am luat intr-o zi inima in dinti si am plecat de acasa inspre Bucuresti, hotarata sa incerc tot ceea ce este necesar pentru a nu mai fi nevoita sa ma intorc inapoi acolo.

Am avut un noroc extraordinar, pentru ca fetele care mi-au deschis usa au fost impresionate de ceva la mine. Nu mi-au spus niciodata despre ce a fost vorba. Dar au fost foarte dragute si m-au ascultat pana la capat. Le-am spus ca sunt dispusa sa fac orice pentru a ma dezvolta si ca voi munci zi si noapte pentru a-mi reface viata.

Tot ele au fost acelea care m-au intrebat daca am unde sa dorm peste noapte. Desi nu aveau la dispozitie niciun apartament liber asa, de pe o zi pe alta, una dintre ele mi-a oferit posibilitatea sa petrec noaptea in casa ei. Am ramas prietene foarte bune din acel moment.

Dupa cum vedeti, am reusit sa imi refac viata, am reusit sa ma dezvolt in ultimii doi ani mai mult decat as fi facut-o intr-o viata intreaga in locul din care am venit aici. Acum sunt o femeie independenta, o persoana comunicativa, dornica sa cunoasca tot mai multe locuri si tot mai multe persoane.

Revenind la povestea venirii mele aici, mai vreau sa va spun ca dupa ce m-au anuntat ca am fost recrutata, mi s-a oferit si posibilitatea de a locui in apropierea studioului, in niste apartamente de lux incredibile. Nu imi venea sa cred ca am ajuns aici si ca locuiesc acolo!

Apoi am reusit sa imi rezolv eu o chirie draguta si asa a inceput povestea noii mele vieti. Sunt fericita, implinita si pregatita pentru orice provocare pe care viata mi-ar aduce-o.

Corina Rus

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top