Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Acum ma ocup si de recrutare

Acum ma ocup si de recrutare

Cand am ajuns aici, mi-a placut foarte mult modul in care a decurs interviul si recrutarea in general. Eu am un background in resurse umane, asa ca am fost capabila sa evaluez putin mai obiectiv modul de abordare a colegilor de la Best Studios.

Pentru mine este foarte important sa inteleg ce fel de oameni sunt aici, inainte de a incepe orice fel de colaborare. M-au surprins intr-un mod placut inca de la inceput, oferindu-mi toate informatiile necesare si lasandu-ma sa pun toate intrebarile care imi treceau prin cap. Si imi treceau destul de multe prin minte! Ei au fost draguti si mi-au raspuns la fiecare dintre ele.

Apreciez acest stil de relatie si de munca, si implicit ii apreciez si pe ei ca oameni. Au fost din acel moment alaturi de mine si m-au ghidat in continuu pe tot parcursul evolutiei mele aici. Nu vreau sa credeti ca laud pe cineva, dar acesta este adevarul. Sunt incantata ca am reusit sa demonstrez si sa ma revansez pentru faptul ca m-au acceptat in cadrul Best Studios.

Este un privilegiu sa fiu aici si ma bucura acest lucru foarte mult. Pentru mine, aceasta munca reprezinta o dovada de profesionalism intr-un mediu in care s-a improscat destul de mult cu noroi.

Sunt una dintre acele persoane care se lauda cu ceea ce face. Imi place videochatul, imi aduce banii pe care mi-i doresc si toata satisfactia pe care am cautat-o intr-un loc de munca. Pentru ca am ales sa fiu vizibila si sa nu imi pastrez confidentialitatea job-ului, am reusit sa ma axez foarte mult si pe recrutare.

Bonusul de recrutare este consistent, se ridica la $200. Luna trecuta am reusit sa aduc patru fete, care au si fost angajate. Eu am primit $800, pe langa celelalte bonusuri si pe langa incasarile mele lunare. Si vreau sa va spun ca recrutarea o fac in afara serviciului, nu imi ocupa mult timp.

Pe o fata am cunoscut-o intr-un bar si am reusit sa o conving sa participe la interviu. S-a dovedit a fi ceea ce trebuie pentru Best Studios, asa ca a fost acceptata. Pe o alta colega am convins-o in timp ce eram la sala de fitness. Nu i-a venit sa creada cu cata lejeritate vorbeam despre jobul meu. La inceput a fost mirata, dar imediat ce i-am spus ca tocmai ce m-am intors dintr-un Safari in Africa, s-a hotarat sa vina la interviu.

Este interesant sa vezi cum oamenii reusesc sa fie convinsi prin puterea exemplului.

Ramona Florentina

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top