Click 0785 752 752 pentru contact videochat barbati!    |
    Contact Best Studios Bucuresti: 0730 752 752; 0749 752 752
Cookie doesn't exist!

Studio videochat barbati

Angajari videochat barbati

Ne-am dorit mereu sa fim cei mai buni si am reusit sa facem asta prin multa munca si mai ales prin formarea unei echipe de top. Ne-am dorit sa schimbam felul in care se face videochat, sa mergem pe latura umana atat a modelelor cat si a membrilor, sa facem un videochat elegant, imbracat, fara jucarii sexuale, bazat pe conversatie si am reusit acest lucru. Atat studioul cat si modelele sunt recunoscute la nivel international pentru acest lucru datorita premiilor castigate si mai ales incasarilor obtinute. Acum ne dorim o noua provocare pentru ca stim ca putem: vrem sa schimbam si felul in care categoria de baieti este vazuta. Pentru sectiunea de videochat masculin o sa ne axam pe acelasi principii solide pe care le-am avut pana acum, adica pe umanintate, eleganta, bun simt si conversatie.
linie punctata
Cu mare mandrie anuntam deshiderea primul studio de videochat pentru barbati BEST STUDIO MEN din Romania, Bucuresti.

Intr-o locatie eleganta din centrul Bucurestiului, Piata Universitatii, te asteptam sa ne cunosti, sa intelegi conceptul Best si sa vezi de ce noi suntem alegerea potrivita.

Nu o sa iti spunem ca este totul usor, ca o sa ajungi in fata unui calculator, stai de vorba cu diferite persoane si o sa faci zeci de mii de $ pe luna. Este mult de munca, trebuie sa combinam calitatile tale, dorinta de munca si de dezvoltare cu sistemul nostru de training. Avem o echipa cu experienta in videochat masculin, pregatita sa iti ofere tot know-how-ul de care ai nevoie pentru a reusi.
De ce sa alegi BEST Studios MEN?

Pentru ca demonstram de peste 20 de ani ca putem, ca punem suflet si, mai ales, ca intotdeauna am fost inovativi, cu un pas inaintea tendintelor.

Modelul BEST MEN trebuie sa fie un barbat care isi doreste sa evolueze, care intelege ca imbracat elegant poti face bani, ca diferenta o face intelectul.

Noi o sa ne ocupam de imaginea ta, de partea de training si dezvoltare. Tu trebuie doar sa ai ambitie, perseverenta si sa fii o persoana responsabila.

In cadrul studioului ai parte de:
img

Contract 100% legal cu toate veniturile declarate, cu o mare companie din SUA. In fiecare luna vei primi o anexa la contract cu sumele reale castigate.

img

Stilist vestimentar

img

Abonament la sala

img

Nutritionist

img

Hair Stylist

img

Solar

img

Abonament la clinica privata de sanatate

img

Posibilitatea de a-ti
achizitiona o casa

img

Imprumuturi pentru
masina

img

Cel mai bun
sistem de training

img

Cursuri de
limba engleza

img

Cel mai mare comision net
de pe piata

Top