Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Best Studios Videochat Sustine Performanta

...locul in care exclusivismul este cheia

Best Studios este cel mai performant si exclusivist studio de videochat din Bucuresti. Tocmai de aceea, colaboram numai cu modele care vor sa ajunga in top si pentru care implicarea este pe primul plan.

Conditiile angajarii tale la noi:

Seriozitate - trebuie sa fii serioasa si sa ai un numar de ore suficient de mare in mediul online, pentru a-ti fideliza membrii si pentru ca site-urile cu care lucram sa iti faca promovare. In acest mod, veniturile tale vor creste intr-un timp foarte scurt (din experienta, va spunem ca modelele care au incasari de peste 10.000$ pe luna, lucreaza 10h/zi).
Implicare - numai un model implicat poate fi model de top. Nu este un job de la care atunci cand pleci nu mai exista. Este job-ul din care si pentru care vei avea tot timpul de invatat.
Imagine - pentru Best Studios, conteaza foarte mult sa ai grija de tine, sa fii mereu aranjata si sa te prezinti la job cu o imagine fabuloasa. Iti oferim posibilitatea de a merge GRATUIT la solar, coafor, manichiura si make-up.
Cunoasterea limbii engleze - fluenta in vorbire a limbii engleze reprezinta un criteriu pentru Best Studios. Insa, daca nu stii limba engleza si iti doresti sa fii in echipa noastra, iti oferim cursuri GRATUITE de limba engleza, deci, exista solutii. smiley
Vestimentatie care te pune in valoare si iti accentueaza feminitatea. Ca la orice job, vestimentatia conteaza foarte mult.
Job-ul de model de top nu este pentru oricine iar videochat-ul nu este o industrie usoara. Daca nu iti doresti sa fii in top si sa ai venituri de peste cinci cifre, atunci iti poti cauta alt domeniu in care sa activezi. Nu este usor sa ajungi in top, dar prin implicare, vointa si ambitie, iti promitem ca vei beneficia de cuvantul "Best" intr-un timp foarte scurt.

Cat o sa castigi?

*Aceasta functia ruleaza doar pe desktop!

Performanta cu Best Studios

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top