Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Aparitie in UDTR
Aparitie in UDTR
VizualizariVizualizari: 184
Data PostareData Postare: 03.07.2018


Cand vine vorba despre un job in domeniul videochatului, cu siguranta mai exista anumite perceptii nu tocmai bune despre aceasta industrie, insa un model din domeniu este constient de avantajele si beneficiile pe care le ofera un astfel de job.

Un studio de videochat profesionist este o alegere inspirata pentru construirea unei cariere si pentru obtinerea unei independente financiare pe care fiecare spera sa o atinga. In Romania, aceasta industrie s-a dezvoltat foarte mult, asa ca sunt din ce in ce mai multe studiouri, profesioniste sau nu. Aceasta industrie continua sa se dezvolte cu pasi repezi.

Best Studios este unul dintre studiourile de videochat in Bucuresti care pun accent pe confortul modelelor din cadrul echipei lor, fiind unul dintre cele mai bune studiouri la care poti lucra daca iti doresti sa intri in acest domeniu.

Printre avantajele oferite de acest studio se numara bonusurile lunare acordate, pe care le obtin majoritatea angajatelor, mai ales daca isi dedica o perioada din timpul lor acestei activitati. Daca vei alege sa te angajezi la Best Studios, vei participa la training-uri oferite gratuit de catre alte reprezentante ale publicului feminin.

Premiile si bonusurile sunt acordate pe langa stabilirea unui salariu fix, asa cum se intampla in orice domeniu, numai ca in acest caz salariul este mult peste medie. Acestea sunt modalitati de recompensare a muncii depuse de catre fiecare angajata in parte.

Fie ca ai experienta in videochat sau nu, daca alegi Best Studios, la angajare vei primi bonus un telefon performant, iar pe masura ce vei invata sau te vei adapta studioului vei putea indeplini cu usurinta conditiile pentru care se acorda bonusurile. Cel mai facil mod de a beneficia de un astfel de bonus este cel de recutare, in care poti primi 1000$ daca alegi sa recomanzi o persoana care isi doreste sa intre in acest domeniu, insa nu a gasit un studio potrivit pana acum.

Limba engleza este un criteriu important, insa daca esti la un nivel incepator, profesorii de engleza de la Best Studios te vor ajuta sa atingi un nivel mai inalt, sa te dezvolti, printr-un training specializat.

Asa ca, un job in videochat la studioul Best Studios poate fi cea mai buna alegere cand vine vorba de castiguri si avantaje oferite de la un loc de munca

Link: Articolul Original


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top