Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Aparitie in DIGI24
Aparitie in DIGI24
VizualizariVizualizari: 620
Data PostareData Postare: 02.08.2018


O suta de mii de romani sunt modele in studiouri de videochat. Unii doar converseaza, altii fac show-uri erotice in toata regula. Printre ei, parinti singuri, dar si oameni casatoriti. Castigurile ce pot ajunge si la zeci de mii de dolari lunar ii dezbraca de pudoare. Elena, de exemplu, a strans, din bonusuri si bacsisuri, 20 de mii de dolari in doua saptamani. Industria romaneasca de profil a ajuns sa ruleze peste 100 de milioane de dolari, anual. La nivel planetar, cifrele videochatului sunt colosale: 10 miliarde de dolari, pe an.

Elena are 31 de ani si doi copii. Un baietel de sapte ani si-o fetita de trei. Pana sa o nasca pe mezina, a fost cosmeticiana. La intoarcerea din concediul maternal si-a gasit doar locuri de munca platite modest. O prietena i-a recomandat videochatul. A batut la usa unui studio. A incheiat un contract, a invatat sa descifreze breasla si sa depaseasca bariere.

Elena: Nu stiam limba engleza. Am invatat aici. La inceput, intr-adevar, mi-a fost greu. Eram casatorita, iar fostul meu sot nu accepta sub nicio forma chestia asta.

A divortat. A ramas cu doi copii mici in grija, cu dorinta de realizare financiara si-un loc de munca intr-un studio de videochat.

Elena: Programul meu incepe de dimineata. De la ora 6.00 intru online. Si deja eu am membrii mei formati, care-mi vin zilnic. Cu care discut, cu care vorbesc, cu care sunt prietena. Povestim fiecare ce face, zi de zi.

- Atat?

- Da!

- Tu esti ghidul care duce conversatia unde doresti sa ajunga. Pana te acomodezi, pana inveti ce ai de facut. In primul rand te ajuta foarte mult sa ai o cultura generala, ca sa ai ce sa discuti cu persoana respectiva.

-Membrii acestia sunt din America, din Europa?

-Sunt de peste tot.

-Care-i cel mai indepartat? De unde vine?

-Din California! La ora 6 dimineata pentru el este 8 seara la momentul ala si sta cu mine de vorba. Uneori ajunge la el sa rasara soarele, undeva la 4 dupa amiaza la noi, la el rasare soarele acolo, si inca sta de vorba cu mine.

Intr-o societate care blameaza industria videochatului, Elena a descoperit, insa, ca poate castiga bani. Foarte multi bani.

Elena: Se castiga foarte multi bani incat... nici eu nu credeam. Dar chiar se castiga foarte multi bani. Cel mai mult am castigat aici, intr-o perioada de doua saptamani: 19.600 de dolari.

-Doua saptamani.

-Doar discutand?

-Da!

-Cineva poate sa spuna ca eu am regizat discutia aceasta cu tine si-am avansat de comun acord aceasta cifra!

-Eu nu mint cu absolut nimic. Este purul adevar.

-Si intr-un an de zile, ti-ai facut un calcul?

-Nu mi-am facut un calcul. Probabil ca depasesc 100.000 de dolari.

Conform regulilor bransei, Elena si ceilalti romani care lucreaza ca modele videochat au parte de-o oarecare intimitate: adresele IP romanesti nu pot accesa conversatia.

In toata lumea, din videochat se fac peste 10 miliarde de dolari, anual. In Romania, breasla Elenei ruleaza, tot anual, peste 100 de milioane de euro.

Maria Boroghina, manager operational: Ca un model sa faca foarte multi bani, are nevoie de inteligenta. Toata lumea speculeaza ca aceste fete se dezbraca si de aceea fac bani. Dar nu este asa. Un model de top, un model care castiga peste 10 - 20 - 30.000 de dolari pe luna, nu face acesti bani dezbracandu-se. Avem model in studio care a facut 70.000 de dolari intr-o luna! Ce a facut? A stat de vorba! A stat de vorba cu persoane din afara tarii, pe un tarif de aproape 9 dolari pe minut. Suntem cam singurul studio din lume care nu folosim jucariile sexuale.

Printre modele sunt fete de 18 - 19 ani, dar si femei de 40 - 45. Unele anonime, altele cunoscute. Toate lucreaza sub pseudonim.

Maria Boroghina, manager operational: Am lucrat cu cineva care a fost avocat, am lucrat cu o fosta doamna invatatoare, chiar si cu un fost director de gradinita. Da, avem inclusiv persoane publice! La noi in studio, Oana Kamara, fosta sotie a cantaretului Kamara, de la Alb-Negru lucreaza la noi in studio.

Sunt si modele care castiga bani exclusiv din show-uri erotice. Jucatorii din piata spun, insa, ca simpla nuditate erotica nu mai este sufiecient de atractiva. Lumea evolueaza, evolueaza si industria videochat. Sergiu Losai a investit intr-un studio de videochat artistic.

Sergiu Losai, manager videochat: Un videochat care se bazeaza pe scenografie. Care se bazeaza pe regie si alte elemente adiacente unei productii artistice. De exemplu, sa facem un exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca exista un personaj fantastic, cum e Avatar. Si inchipuiti-va ca acest personaj emite online si doritorii pot sa intre in actiune cu acest personaj. Asta este un exemplu de videochat artistic. Este interactiv. Si erotic poate fi si non-erotic poate fi.

Sergiu isi va face debutul in afaceri peste cateva saptamani. A pariat pe modele aflate inca-n facultate. Colaboreaza cu studente la medicina, jurnalism, drept. In studioul lui, fetele invata sa fie personaje. Se pun la punct cu o limba straina. Iar cand sunt pregatite, ajung in fata camerei. Devin personaje, intr-o sala amenajata tematic. Iar castigurile depind de ce sunt dispuse sa faca.

Link: Articolul Original


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top