Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Aparitie in click.ro
Aparitie in click.ro
VizualizariVizualizari: 470
Data PostareData Postare: 03.07.2018


Oglinda, oglinjoara, cine e Best Model de videochat din tara si din afara? Diana, o romanca din Bucuresti, a castigat saptamana asta premiul Best Live Cam Model Studio la a 7-a editie a unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din industria de videochat, Ynot Awards Gala, care a avut loc la Praga.

Cu peste 4 ani de experienta in videochat, Diana recunoaste ca, desi ea e cea care se afla in fata camerelor de videochat, succesul ei se datoreaza in primul rand oamenilor care se afla in spatele camerelor, si anume managerilor, trainerilor, stilistilor profesionisti, fotografilor si tuturor oamenilor care muncesc zilnic ca ea sa arate si sa se poarte ca o adevarata diva.

"Nu e greu sa fii Best Model cand esti sustinut permanent de best traineri din industrie si ai langa tine cea mai dedicata echipa, care te ajuta sa dai tot timpul ce e mai bun din tine si sa te pui in valoare. Vreau sa impart acest premiu cu toata echipa Best Studios pentru ca lor le datorez acest succes. Sunteti the BEST si va iubesc!" , a declarat plina de entuziasm Diana, imediat dupa premiere.

Cu peste 17 ani de experienta in domeniu, Best Studios, studioul care lucreaza cu Diana, este studioul de videochat, castigator a mai multor premii internationale si detinatorul a 3 mega-studiouri luxoase in Bucuresti, in locatii cheie, facandu-se remarcat atat prin investitia in decor si echipamente de top, cat si prin investitia continua in modelele sale si cresterea lor de la femei normale la statutul de staruri de videochat internationale.

Tot mai multe femei sunt atrase de castigurile rapide, programul flexibil, stilul de viata luxos si beneficiile precum: coafor, make-up, manichiura sau solar, toate gratuite, pe care colaborarea cu un studio de videochat profesionist le ofera. Cu un venit mediu de aproximativ 5000 de dolari pe luna, dar ajungandu-se si la venituri de peste 20.000 de dolari pe luna, nu e de mirare ca statutul de model de videochat e vanat de multe dintre doamnele si domnisoarele autohtone.

Industria de videochat aduce anual castiguri uluitoare atat modelelor, cat si studiourilor, iar Romania a cunoscut o dezvoltare uimitoare in acest domeniu si s-a impus rapid pe piata de profil prin calitatea serviciilor sale, romancele fiind cunoscute si recunoscute ca cele mai bune modele de videochat din lume.

Link: Articolul Original


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top