Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Aparitie in Cancan
Aparitie in Cancan
VizualizariVizualizari: 247
Data PostareData Postare: 03.07.2018


Best Studios, cel mai bun studio de videochat din lume, cucereste industria internationala a videochatului castigand premii dupa premii. Best Studios a triumfat la capitolul profesionalism, fiind singurul studio din lume care a castigat 3 premii la cel mai mare summit al industriei din Columbia - Lalexpo.

Premiile obtinute vin ca o incununare a muncii, profesionalismului, implicarii si a seriozitaii modelelor studioului.

Recunoasterea calitatii este evidenta prin obtinerea trofeului Best Cam Studio, cel mai dorit trofeu al galei.

Trofeul Best Studio Training System reconfirma ca Best Studios are cea mai buna echipa de traineri din lume si sistemul de training care ajuta modelele sa devina modele de top. Cu ajutorul acestui sistem de training, modelul 1YummyGirl a castigat inca un trofeu - Best Cam Model Private Cam Site, ramanand cel mai bun model de videochat glamour.

Dupa ce in 2017 Best Studios a castigat cele mai importante 5 premii la summiturile internationale, in 2018 continua castigarea tuturor premiilor, nu este de mirare ca Best Studios este si cel mai cautat studio din Romania pentru angajari in domeniul videochat.

Cu o echipa puternica de peste 18 ani de experienta si performanta in domeniu, Best Studios aduce videochatul de la noi din tara pe culmile succesului international. Cunoscuti sub motto-ul "Be the BEST or be the rest", cu patru locatii dintre cele mai luxoase deschise in Bucuresti, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite modelelor si prin profesionalismul de care au dat dovada de-a lungul timpului, Best Studios s-au pozi?ionat fruntas in aceasta competi?ie acerba din lumea glam a industriei de Adult Entertainment."Investitie si perfectionare continua. Suntem cei mai buni pentru ca intelegem aceste concepte dupa care ne ghidam activitatea in studiourile noastre. Suntem mandri de rezultatele noastre si de profesionalismul modelelor cu care lucram. Premiile de anul acesta vin ca o recunoastere a standardelor noastre ridicate si a investitiilor de top in tot ceea ce inseamna Best Studios. Pentru ca, da, in ultimul timp, noi dam ora exacta in ce priveste trendul acestui domeniu. Aprecierea noastra internationala certifica inca o data, importanta pe care o acordam modelelor, trainerilor, politicii Best si echipamentelor de top. Best Studios a creat un precedent in prima linie mondiala si acest lucru ne motiveaza spre noi reusite", precizeaza Maria Necula, Managerul Operational de la Best Studios.

In ultimii ani, tot mai multe romance prefera job-ul luxuriant, cazarea gratuita in locatii cheie, castigurile colosale intr-un timp scurt si programul flexibil pe care le ofera aceasta industrie. Un detaliu important al celui mai bun studio de videochat il reprezinta serviciile de infrumusetare gratuite, de la hair styling pana la make-up si nails styling. Iar la Best Studios modelele le au pe toate

Link: Articolul Original


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top