Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Aparitie in Libertatea
VizualizariVizualizari: 2087
Data PostareData Postare: 25.07.2017
Best Studios a fost desemnat cel mai bun studio de profil din lume, la cel mai mare festival international din industria videochatului, LALEXPO, organizat in Columbia la sfarsitul saptamanii trecute.

De asemenea, modelul de origine romana PerfectLexy, din cadrul Best Studios, a castigat titlul de Best Social Media Star in cadrul aceluiasi festival, dovedind ca romancele sunt the Best nu numai in frumusete, ci si in arta socializarii.

"E usor sa obtii premiul de Best Social Media Star cand ai in spate Best Studios si beneficiezi de best traineri, best locatii, best experienta, best echipa, best tehnologie. Ca sa nu zic ca... de best castiguri, mai repede decat ti-ai putea imagina. Pentru mine, sa lucrez in industria videochat, a fost o mare provocare din viata mea si sunt mandra ca am reusit sa ajung Best Media Star la acest festival international . Multumesc echipei Best Studios pentru ca m-a ajutat sa fiu in topul celor mai bune modele de videochat din lume. Sunteti the best!!!" a declarat romanca pentru ziarul nostru.

PerfectLexy la LALExpo 2017

"Cu 3 megastudiouri in locatii cheie din Bucuresti, investitii de top atat in modele, cat si in posturile de lucru, in traineri si in echipamente, Best Studios este studioul care isi propune sa fie the best in toate privintele si, odata cu castigarea acestor premii, a dovedit ca si reuseste. Numele (Best Studios, n.r. ) ne obliga sa ne autodepasim continuu si sa cream noi standarde in industria de videochat." precizeaza Maria Necula, manager de dezvoltare Best Studios.

Romania are una dintre cele mai dezvoltate industrii de videochat din lume, cu cele mai mari incasari, iar premiile la festivalurile internationale vin sa recunoasca excelenta in domeniu a romancelor noastre, care au devenit super staruri internationale in videochat mai repede decat au visat. Castigurile rapide, programul flexibil, mediul de lucru prietenos si stilul de viata luxos, demn de vedetele internationale, atrag anual tot mai multe romance in aceasta industrie, care se bucura de o ascensiune uluitoare.

Link: Articolul Original


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top