Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Secretele unui model de videochat apar acum online intr-un jurnal privat
VizualizariVizualizari: 1656
Data PostareData Postare: 22.09.2017
Ce poate fi mai picant decat sa citesti jurnalul privat al unui model roman de videochat? Cu totii ne-am intrebat ce se ascunde in spatele imaginii de femei cool, frumoase, independente financiar, sigure pe ele si pe atuurile lor, ce e dincolo de viata stralucitoare demna de vedete internationale.
Ei bine, acum avem ocazia sa ne satisfacem curiozitatea, dat fiindca a aparut online jurnalul privat al unui model de videochat.

 Jurnalul poate fi rasfoit, citit si recitit pe site-ul studioului de videochat, la categoria Noutati si este deja la a 3-a editie. In fiecare luna va aparea o noua pagina de jurnal, lasand cititorii si cititoarele sa astepte cu sufletul la gura continuarea, pentru a afla noi amanunte despre viata spectaculoasa a unui model din aceasta industrie controversata.

Odata publicat acest jurnal, putem sa tragem cu ochiul prin gaura cheii si sa aflam mai multe despre acest job, unde confidentialitatea este foarte importanta si despre care se povesteste doar in soapta. Cum e sa fii model de videochat, ce trebuie si nu trebuie sa faci, cat e de greu sa fii mereu in fata camerei, cate satisfactii aduce si ce sacrificii presupune de fapt meseria asta?

Continuarea articolului poate fi accesata Aici.


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top