Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Videochat de acasa: cel mai safe job in contextul actual


VizualizariVizualizari: 41049
Data PostareData Postare: 24.04.2020

In contextul crizei actuale, fiecare dintre noi are o responsabilitate morala si civica vis-a-vis de familie, prieteni si societate. Fiind constransi de situatie, singurul mod prin care ne putem proteja pe noi si pe cei dragi este sa stam in casa.

Acest „concediu” obligatoriu pe care multi dintre noi suntem nevoiti sa il luam aduce plictiseala, stari de anxietate, depresie si lipsa de bani. Te gasesti in momentul actual in imposibilitatea de a-ti continua activitatea profesionala? Atunci stii ca plictiseala este cel mai mare inamic – nu multe persoane au posibilitatea sa faca sport sau sa se recreeze pe terasa personala ori intr-o piscina imensa.

In momentul actual, plictiseala iti ofera timp liber sa analizezi situatia, astfel ca apar nenumarate semne de intrebare: Ce fac eu acum cu un salariu redus? Oare o sa imi gasesc un loc de munca dupa incetarea acestei crize? Toate aceste ganduri nocive duc la stari depresive si de anxietate.

Daca te gandesti ce poti face in acest timp pentru a te bucura de continuitate la nivelul incasarilor, de indeplinirea obiectivelor pe care ti le-ai setat la inceput de an sau de o vacanta exotica la sfarsitul pandemiei (inceputul sezonului estival, speram cu totii), atunci videochatul de acasa este solutia.

Videochatul de acasa este cel mai safe job in aceasta perioada

Videochatul este considerat unul dintre cele mai sigure joburi in aceasta perioada. De ce? Siguranta incepe de la modalitatea de desfasurare a interviului: pe Skype. Nu trebuie sa parasesti confortul propriei locuinte, doar deschizi camera si afli tot ceea ce trebuie sa stii despre acest job. Mai departe, este alegerea ta daca vrei sa vii la studio ori daca vrei sa lucrezi de acasa pe perioada pandemiei, pastrand mereu legatura cu studioul pentru a avea parte de recomandari si instruire din partea trainerilor.

Pentru a practica videochat de acasa, ai nevoie de un telefon inteligent si de o buna conexiune la internet.

Telefoanele inteligente din ziua de astazi sunt dotate cu multiple camere performante, cu o rezolutie inalta, care permit crearea unei imagini clare. De asemenea, chiar si membrii prefera sa accese platformele de videochat de pe telefon, iar modelele Best care lucreaza pe LiveJasmin sunt avantaje de versiunea performanta de mobil a acestei platforme.

Intr-o lume a tehnologiei, internetul joaca un rol mandatar. Romania a fost declarata acum 2 ani tara cu cea mai buna conexiune la internet si cu cea mai mare viteza, ceea ce inseamna ca nu iti va fi greu sa obtii o conexiune buna la internet.


Avantajele videochatului de acasa

  • Combate starile de plictiseala: daca pana acum nu stiai ce sa faci cu atat de mult timp liber, acum ai posibilitatea sa muncesti cat doresti. Te-ai saturat sa iti umpli timpul cu plimbari din dormitor in sufragerie, din sufragerie in bucatarie si asa mai departe? Cum ar fi sa faci ceva util si sa castigi si bani in acelasi timp?

  • Combate starile de anxietate si depresia: cum am mentionat, multi oameni in aceasta perioada se confrunta cu numeroase stari depresive si de anxietate, iar videochatul ajuta la combaterea acestora deoarece ofera un loc de munca sigur si siguranta financiara pe care nu ti-o mai pot promite multe alte joburi.

  • Ajuta la socializare: suntem fiinte sociale si avem nevoie de comunicare in permanenta, iar videochatul este una dintre meseriile care se bazeaza foarte mult pe comunicare, atat in sectiunea de adult cat si in sectiunea de non – adult.

  • Venituri fabuloase: nu mai este un lucru secret faptul ca videochatul este una dintre cele mai profitabile industrii din lume, iar in aceasta perioada in care oamenii sunt nevoiti sa stea in casa, veniturile din videochat sunt mult mai mari ca inainte.

  • Poti achizitiona o casa sau o masina mult mai rapid: deoarece exista aceasta obligativitate de a sta in casa, iar mall-urile, aeroporturile, saloanele de infrumusetare si salile de fitness sunt inchise, fiecare persoana economiseste bani. Astfel, cum modelele noastre ajung chiar sa isi dubleze veniturile in aceasta perioada si consuma bani doar pentru strictul necesar, inseamna ca pot strange mai repede suma necesara pentru achizitionarea unui bolid de lux sau a unei case extravagante.


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top