Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Diferentele dintre videochat adult si nonadult


VizualizariVizualizari: 4541
Data PostareData Postare: 01.07.2017
Fetelor, cu toate am vazut descrieri, comparatii, sau pareri despre cum este fiecare categorie de videochat: adult sau non-adult . Fiind in domeniu de foarte multa vreme, propun sa clarificam ceva.
Pot refuza sa ma dezbrac?
Fiecare site are categorii diferite si criterii diferite pentru fiecare categorie. Daca pe categoria non-adult a unui site este strict interzis sa prezinti nuditate, afla ca pe altele se lasa la atitudinea modelului daca vrea sa se dezbrace in privat sau nu; mai sunt si site-uri care nu au categorie de non-adult.
Atitudinea este totul?
Nu conteaza pe ce categorie alegi sa lurezi, ci felul in care o faci, prin atitudine. Stiu modele pe categorie de non adult vulgare, sexy sau prea erotice, cat si modele pe categorie de adult care sunt "fete cuminti", imbracate, care stau foarte mult de vorba cu membrii sau se dezbraca extrem de rar sau topless.
Daca ma obliga sa ma dezbrac?
Indiferent de categoria aleasa, nu te obliga nimeni sa faci ceea ce nu vrei. In cei 13 ani de cand sunt in domeniu, nu am vazut nici un membru sa sara din pc sa dezbrace modelul. Acest comportament este promovat de toate persoanele care au o retinere fata de acest domeniu si care promoveaza faptul ca fetele sunt platite sa se dezbrace. NU, NU ESTE ADEVARAT!.
Ce trebuie sa am pentru a lucra non-adult?
Nu poti sa lucrezi pe o categorie de non adult daca nu ai si cateva calitati: sa arati bine, sa cunosti limba engleza, sa ai cultura generala si sa fii o persoana foarte sociabila. Nu te opreste nimeni sa lucrezi pe non adult daca nu ai aceste calitati , dar nici nu te astepta sa faci foarte multi bani.
Ce se intampla pe non-adult?
Pe non-adult nu se vorbeste despre sex. Membrii isi doresc sa aiba doar conversatii frumoase si sa nu uitam ca pana la urma suntem pe un site destinat adultilor, un site unde trebuie sa ai peste 18 ani, un site cu tenta sexuala. Chiar si pe categoria de non-adult poti gasi membri care doresc sa te vada dezbracata, sa vorbeasca despre fanteziile lor.
Vreau sa fac bani, dar imi este rusine...
"Vreau sa fac videochat pe categorie de non-adult, imi este rusine sa nu afle lumea ce fac."
Chiar daca esti pe non adult si afla cineva ca lucrezi in domeniu, nu mai conteaza categoria pe care lucrezi. Singurul lucru care conteaza sunt conditiile si miile de euro pe care le iei la sfarsitul lunii.


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top