Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Short Report Bucuresti: Locuri de munca pentru femei, care ofera cazare gratuita


VizualizariVizualizari: 1178
Data PostareData Postare: 29.07.2021

In Romania, zona capitalei este vazuta precum America, adica zona tuturor posibilitatilor. Daca ai discuta cu o persoana care s-a nascut si a crescut in Bucuresti, aceasta o sa iti spuna: este imposibil sa nu iti gasesti un loc de munca in Bucuresti.

Analizand atent ofertele de locuri de munca pentru tinerele studente sau tinerele absolvente de liceu am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • pentru un job de tip entry level, salariile sunt in mare parte de 2.000 de lei
  • in momentul actual, majoritatea joburilor la care se castiga intre 2.500 de lei si 5.000 de lei necesita experienta in domeniu de 2 -3 ani
  • sunt foarte putine locuri de munca care ofera cazare gratuita

Isi permite o tanara sa locuiasca singura cu 2.000 de lei / luna?

Piata imobiliara din Bucuresti nu este atat de permisiva cu tinerii in momentul actual. Cu un salariu de 2.000 de lei sau chiar 2.500 de lei, este imposibil pentru o persoana sa traiasca in orice cartier din Bucuresti, mai ales daca nu locuieste impreuna cu o alta persoana (sa imparta utilitatile si chiria) sau daca nu primeste ajutor financiar din partea parintilor.

De ce? Simplu: cea mai ieftina chirie in Bucuresti porneste de la 900 de lei intr-o zona departe de centru, iar utilitatile plus facturile de energie si internet insumeaza in plus aproximativ 500 de lei. Adaugand transport si mancare, balanta inclina catre minus.

Concluzia: O tanara ar putea sa locuiasca singura in Bucuresti numai in cazul in care angajatorul ar oferi pe langa cei 2.000 de lei si cazare gratuita.

Care sunt joburile care ofera cazare gratuita in Bucuresti si nu solicita experienta pe piata muncii?

Vesti mai putin bune pentru tinerele fara experienta profesionala: nu sunt multe joburi care ofera cazare gratuita in Bucuresti, dar am reusit sa cream o lista cu joburile care ofera cazare in Bucuresti:

  • bona permanenta: jobul de bona permanenta implica sa locuiesti efectiv cu acea familie. Practic, vei avea grija non-stop de cei mici, ceea ce inseamna ca nu vei avea viata personala. Multe familii apeleaza in cea mai mare parte la bone filipineze pentru ca ele fac curat, au grija de copii, fac mancare, vorbesc doar limba engleza si nu au viata sociala pentru ca nu au prieteni in tara.
  • ingrijitor permanent: daca esti dispusa sa ai grija de un batran 24/7 sau de o persoana cu dizabilitati, acesta este o varianta. Jobul implica sa oferi persoanelor de care ai grija: mancare, medicamente, sa le faci baie, sa ii schimbi, sa faci ordine prin casa, sa faci de mancare. Dezavantajul: esti platita cu mult mai putin decat in strainatate pentru aceeasi munca.
  • model de videochat: Nu sunt multe studiouri de videochat in capitala care ofera cazare gratuita, dar noi, Best Studios, oferim cazare gratuita pe langa un venit minim garantat de 5.000 de lei net / luna. De ce? Pentru ca ne pasa si pentru ca nu este normal sa traiesti la limita existentei cand te afli la cea mai frumoasa varsta - la 20 de ani trebuie sa te distrezi, sa te plimbi. Acum ai putere, ai energie, ai frumusete. Cum spune o vorba din popor: daca nu acum, atunci cand?

La noi la studio am decis sa oferim modelelor care vin din afara capitalei cazare gratuita in apartamente de lux care se afla in centrul Bucurestiului, la doar cativa pasi de studioul nostru - practic, nu ai nevoie de transport, in 6 minute, mers pe jos, ai ajuns la studio. Am analizat cifrele din studioul nostru si am vazut ca 20% dintre tinere provin din mediul rural. Este un procent mare pentru mediul rural si stim ce inseamna sa fii un strain intr-un oras mare, cat de greu este sa iti gasesti un loc in care sa locuiesti si cat de greu este sa iti faci prieteni si un trai decent.

Apartamentele pe care noi, echipa Best Studios, le punem la dispozitie sunt apartamente de lux, mobilate complet. Fiecare model are propria camera pentru a se putea bucura de timpul liber.

Daca esti noua in Bucuresti, ai nevoie de cazare si de un job bine platit inca din prima luna, te asteptam la interviu.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top