Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Pareri videochat: Miturile demontate inca de la interviu


VizualizariVizualizari: 1345
Data PostareData Postare: 17.08.2021

Numeroasele pareri despre videochat au dus inevitabil la crearea unor concepte eronate care atrag dupa ele multe mituri. Daca vrei sa fii model de videochat, cu siguranta ai auzit cateva dintre ele si sigur te-au facut sa te intrebi care este adevarul despre aceasta meserie.
Multe dintre mituri au fost demontate chiar de la primul interviu, deoarece ne bazam pe transparenta si pe adevar. In plus, stim ca parerile despre videochat se pot schimba atunci cand patrunzi efectiv in aceasta industrie atat frumoasa, misterioasa si banoasa, motiv pentru care nu ne dorim sa cosmetizam niciun aspect.

Cele mai comune mituri in videochat

Totul se bazeaza strict pe nuditate
Acesta credem ca este cel mai des intalnit mit din industrie care trebuie sa dispara. Videochatul nu este despre nuditate, este despre comunicare. Fiecare persoana care face LIVE-uri pe retelele de socializare face in esenta o forma de videochat, doar ca nu este platita atunci cand face acest lucru. In schimb, modelele sunt platite pe bani multi.

Nu vrem sa fim ipocriti, videochatul are partea sa de nuditate, dar nu in totalitate. Dupa cum am mentionat in nenumarate randuri exista si sectiunea de videochat non adult in care modelele nu se dezbraca, ci doar converseaza.

Noi am dorit mereu sa aducem in atentia publicului nostru un alt fel de videochat, cu modele imbracate elegant, nu vulgar, in ale caror aparitii online pe platformele de videochat primeaza arta conversatiei.

Trebuie sa faci tot ce ti se cere
Nu! In studioul nostru niciun model nu este obligat sa faca nimic din ce nu isi doreste cu adevarat. Niciun membru nu te poate obliga sa faci ceva ce nu iti doresti si la noi la studio chiar ne incurajam modelele sa se faca respectate - da, membrii platesc, dar modelele au primul si ultimul cuvant de spus.

Videochatul nu este legal
Daca am primi un banut pentru fiecare data cand am auzit aceasta vorba ... Videochatul este legal in Romania, asa cum este legal in foarte multe tari din lumea intreaga. Daca nu ar fi o industrie in legalitate, noi nu am mai exista de mai bine de 20 de ani pe piata si nu am fi atat de expusi in mediul online si in mediul fizic.
In nomenclator nu exista inca meseria de model de videochat si astfel suntem nevoiti sa colaboram cu modelele de videochat pe baza de drepturi de imagine, ceea ce este un plus pentru modele, mai ales atunci cand vorbim despre confidentialitate. Este o meserie legala, suntem un studio de videochat legal, platim taxe si impozite la fel ca oricare alta societate.

Trebuie sa ai 90 - 60 - 90 pentru a fi model
Videochatul nu este despre frumusetea plastica, frumusetea standard ori cea sezoniera. Videochatul este despre frumusete subiectiva: "Nu este frumos ce-ti place tie, este frumos ce-mi place mie". In videochat, membrii dau frau liber imaginatiei si dorintelor, astfel ca preferintele lor sunt multiple.

Exista studiouri de videochat cu modele plus size, exista studiouri de videochat cu femei atletice si exista studiouri de videochat care cauta normalitate si diversitate in aspectul unui model. Ideea este ca studiourile de videochat au diverse profiluri si cauta diverse tipuri de modele. Vorbind din punctul nostru de vedere, nu cautam modele cu silueta de 90 - 60 - 90, dar cautam modele cu un aspect ingrijit si curat.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top