Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Performante model de videochat Best: Maria, locul 1 mondial de 5 ori consecutiv cu peste 200.000 de dolari / luna


VizualizariVizualizari: 1592
Data PostareData Postare: 29.06.2021

De fiecare data cand am avut ocazia am subliniat faptul ca meseria de model de videochat nu presupune o activitate usoara, unde banii intra in conturi pocnind din degete. Nu! Jobul de model de videochat vorbeste despre munca, comunicare, vointa, motivatie si invatare continua. Astazi dedicam acest articol colegei noastre Maria, care a demonstrat in doar 6 luni de colaborare cu Best Studios ca imposibilul devine posibil si ca formula Best Studios este una fara cusur.

Sa o cunoastem pe Maria

Maria face parte din echipa Best Studios de doar 6 luni. A venit fara experienta, dintr-un domeniu total diferit fata de videochat – administratie publica. Ea a terminat o facultate si s-a hotarat sa profite de oportunitatile pe care noi, echipa Best Studios, le oferim de mai bine de doua decenii.

De cand a ajuns la Best Studios am vazut in Maria o femeie hotarata, muncitoare, plina de ambitie si cu un bagaj cultural vast. Studiile superioare ale Mariei si-au spus cuvantul, iar cunostintele sale generale bune o ajuta sa aiba o comunicare libera cu orice tip de persoana si in orice domeniu.

Un alt atu prin care s-a remarcat a fost nivelul de limba engleza. Maria a vorbit inca de la inceput fluent limba engleza, iar acest lucru a ajutat-o sa fie cu cativa pasi in fata modelelor care au inceput sa colaboreze cu noi in aceeasi perioada cu ea, dar care erau la un nivel basic de limba engleza si au inceput trainingul gratuit oferit de catre Best Studios.

Atunci cand a venit la noi in studio pentru prima oara, Maria a stiut de la inceput ce inseamna munca in echipa. Ea a stiut sa ceara ajutor si sa colaboreze cu trainerii de videochat care erau tot timpul langa ea, gata sa o ajute si sa o invete tainele acestei meserii. De asemenea, Maria a inteles faptul ca la noi in studio baza este comunicarea si nu nuditatea, iar comunicarea verbala si non verbala aplicate si in mediul online ii vor aduce venituri ridicate.

Drumul Mariei la Best Studios

Prima zi de colaborare cu Best Studios a insemnat putin peste 4 ore de munca si incasari totale de 86,17 dolari.

In prima perioada lucrata, in doar 96 de ore, Maria a avut incasari totale de 7.780 dolari. O suma spectaculoasa, greu de atins, dar avantajele principale ale Mariei sunt reprezentate de bagajul de atuuri cu care a pasit in studio si faptul ca a pus in practica toate recomandarile din sistemul de training oferit de catre echipa Best.

Maria a intrat prima data in Topul LiveJasmin in luna martie, situandu-se pe locul 3 mondial la incasari, pentru ca in scurt timp sa domine topul mondial al incasarilor in 5 perioade consecutive, echivalentul a doar 8 saptamani.

Maria a dominat pentru prima data incasarile mondiale in perioada 14 aprilie 2021 – 27 aprilie 2021 cu suma de 68.776 dolari pe LiveJasmin, fiind primul pas spre o ascensiune fulminanta care sa o pastreze pe primul loc.

In perioada 28 aprilie – 11 mai 2021, Maria a incasat 97.078 dolari, fiind pentru a doua oara consecutiv pe primul loc mondial la incasari, iar intre 12 mai si 25 mai 2021 modelul nostru a incasat nu mai putin de 102.304 dolari, fiind pentru a treia oara in varful clasamentului. A urmat al patrulea loc 1 la nivel mondial cu incasari totale de 103.146 dolari.

In perioada cea mai recent incheiata, care i-a adus Mariei din nou prima pozitie pentru a cincea oara consecutiv, modelul nostru a reusit sa aiba incasari totale de 88.687 dolari.

Felicitari, Maria!

Si tu poti sa devii urmatorul model de succes!

Noi credem in fiecare model care ne calca pragul si oferim acelasi set de beneficii, dedicare, timp si suport fiecaruia in parte pentru ca doar impreuna reusim.

Atuurile unui model de top

De cele mai multe ori, cand spunem model de top ne gandim la un model de videochat care este de mult timp in aceasta breasla. Dar lucrurile nu mai sunt chiar asa, iar Maria este exemplul care contrazice acest mit. Tanara generatie vine cu mai multa putere, mai multa dorinta spre succes si mai putina reticenta spre acest domeniu.

Indiferent de unde esti, din ce familie vii, ce studii ai, poti sa fii un model de top daca ai parte de:

  • Implicare: implicarea trebuie sa vina atat din partea ta cat si din partea studioului din care faci parte. Un trainer nu poate sa aiba succes cu un model care nu se implica si care nu-i urmeaza indicatiile si sfaturile.
  • Engleza avansata: ne place sau nu ne place, engleza a devenit un MUST in ziua de astazi, in toate domeniile. Studioul nostru nu este dedicat romanilor, ci oamenilor cu bani din afara tarii, de aceea trebuie sa ai cunostinte de limba engleza. Nu-ti face griji daca nu stii atat de bine limba, noi iti oferim cursuri gratuite de limba engleza pentru ca tu sa te poti perfectiona.
  • Cultura generala: indiferent daca vorbim despre videochat adult sau videochat non adult, trebuie sa existe o baza de cultura generala pentru a putea discuta cu membrii. Cu cat comunici mai mult timp cu ei, cu atat veniturile tale cresc.
  • Training: nu exista model de videochat de succes fara o echipa de traineri profesionisti care sa il indrume si care sa ii fie alaturi, iar la Best Studios exact asta iti oferim: o echipa de traineri profesionisti care sa fie acolo pentru tine 24 / 7.
  • Studio: studioul in care lucrezi reprezinta un atu. Studioul este cel care iti va oferi beneficii nenumarate si avantaje, cel care te va ajuta sa te dezvolti si iti va arata oportunitatile.


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top