Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Ce inseamna sa lucrezi ca model de videochat multi-site?


VizualizariVizualizari: 48463
Data PostareData Postare: 14.12.2020

Tehnica multi-site in videochat inseamna ca tu, ca model online, vei lucra in acelasi timp pe doua sau mai multe siteuri internationale, incasand venituri de pe toate platformele unde esti prezenta. Tu alegi numarul de site-uri pe care vrei sa lucrezi, dar trebuie sa tii cont de mai multi factori astfel incat sa ajungi la veniturile dorite, nu doar sa iti dezvolti skill-urile de multi-tasking.

Adevarul despre incasarile in videochat este ca depind de fiecare model in parte si de experienta echipei care te sustine. Exista modele care exceleaza pe un singur site, exista modele care au super incasari fiind active pe mai multe site-uri. Acestea sunt modelele de top, care au gasit deja modul de lucru potrivit pentru ele.

Dar diferentele intre a face videochat pe unul sau mai multe site-uri devin mai vizibile atunci cand discutam despre modelele incepatoare care vor sa castige bani rapid si atunci cand vorbim despre modele cu experienta care nu au ajuns inca la incasarile mult-dorite.

Cu ce site-uri de videochat poti colabora ca model la Best Studios?

Suntem un studio de videochat cu experienta de peste 20 de ani in industrie. Si in tot acest timp ne-am adaptat si am inovat in permanenta pentru a ne atinge obiectivul principal: sustinerea modelelor pentru a avea cele mai mari venituri posibile.

Pana in 2019, modelele Best Studios lucrau pe mai multe site-uri de videochat si aveau incasari bune. Aveam un sistem de training care le invata cum sa fie active in mod eficient pe maxim 3 site-uri in acelasi timp. Apoi, am vazut o oportunitate si am incheiat un parteneriat exclusiv cu cei de la LiveJasmin, care s-a dovedit a fi foarte profitabil pentru modelele noastre (in medie, modelele Best au incasat pe LiveJasmin aproape de 9.000 dolari pe luna in 2019).

In 2020, conditiile s-au schimbat si am decis sa revenim la sistemul de lucru multi-site incepand din luna decembrie. Am discutat deja cu toate site-urile de top din industria de videochat si am stabilit cele mai bune conditii de colaborare pentru modelele noastre. Am incheiat acorduri cu peste 10 site-uri, oferind acum modelelor de la conditii preferentiale la modalitati de promovare extra.

Pe baza experientei si a discutiilor cu site-urile de top, am decis separarea site-urilor de videochat in patru grupuri: Glamour, Non adult, Girl next door si Freemium.

Aveam nevoie de aceasta clasificare pentru ca site-urile sunt diferite, iar modelele si membrii sunt obisnuiti cu conditii diferite. De exemplu, nu putem recomanda unui model sa lucreze in acelasi timp si pe LiveJasmin si pe Chaturbate pentru ca nu va putea sa lucreze eficient, in mod optim.

Fiecare model are un potential pentru unul dintre aceste grupuri de site-uri. Discutam cu fiecare model in parte si, in functie de anumite criterii clare, selectam grupul sau grupurile de site-uri care le avantajeaza, respectiv unde au cele mai mari sanse sa faca mai multi bani cat mai curand posibil.

De ce sa lucrezi de la inceput pe mai multe siteuri de videochat?

Pentru a observa care sunt perfomantele tale reale pe un site de videochat trebuie sa lucrezi cam 3 luni. In medie, acesta este intervalul de timp dupa care poti spune “acest site nu este potrivit pentru mine si nu pot ajunge la incasarile pe care mi le doresc”.

Daca pornesti pe mai multe site-uri, atunci vei vedea inca din primele luni ce stil ti se potriveste cel mai bine si te vei indrepta spre site-ul care iti aduce castigurile cele mai mari. In timp vei vedea ca ai un site principal care iti aduce 50-70% din castiguri si alte site-uri care te ajuta, te sustin in incasari. Poate chiar o sa ai un singur site pe care lucrezi eficient.

Dar daca lucrezi 3 luni pe un singur site si observi ca nu reusesti sa-ti cresti incasarile, apoi trebuie sa o iei practic din nou de zero si ai pierdut timp in care chiar ar fi putut avea castiguri mult mai mari.

Nu ai experienta si esti nelinistita cand auzi ca vei lucra pe mai multe site-uri?

Aici intervine sistemul de training si echipa Best. Am spus mereu ca avem un sistem de lucru si ca doar asa stim sa facem bani. Avem incredere in acest sistem pentru ca este stabilit conform unei strategii bazate pe cifre si experienta.

Astfel, iti putem spune in orice moment motivele pentru incasarile tale si modalitatile prin care iti poti majora castigurile. Vom discuta recomandari clare, care sa aiba efecte usor de masurat prin veniturile tale reale. Stim deja ca sfaturile generaliste despre muzica si “starea ta de spirit” nu te vor ajuta sa-ti cresti cu adevarat incasarile.

Trainerii nostri au ani de experienta in spate si iti vor dedica timp pentru a te adapta la sistemul de lucru multi-site. Iti vor explica cu rabdare ce ai de facut ca model de videochat atunci cand esti in free, cum sa intri intr-o conversatie privata si ce ai de facut pe fiecare site pentru a obtine cele mai mari incasari. Astfel, o sa vezi ca te vei descurca si vei invata mai repede decat iti imaginezi.

Si, oricum, nu vei fi lasata singura dupa ce ti se explica cum sa te loghezi tehnic. Trainerii Best vor lucra impreuna cu tine din prima zi pana in ultima zi de colaborare. De ce este nevoie sa ai mereu sustinerea unui trainer? Pentru ca stim ca nu exista nici un manual standard de cum sa faci bani din videochat, dar nici o posibilitate reala de a face training 100% diferit pentru fiecare model in parte. Sa fim realisti: cum am putea monitoriza peste 150 de sisteme de training diferite aplicate pentru 150 de modele de videochat?!

Avem o echipa de peste 30 de traineri care lucreaza urmand un sistem bine definit, de dezvoltare pe etape, in functie de rezultate reale obtinute de modele. Am dezvoltat acest sistem de lucru multisite in peste 20 de ani de experienta, in care am incercat, am reusit si am esuat, am inovat si ne-am adaptat. Am primit o serie de premii internationale care recunosc importanta acestui sistem de lucru. Dar, cel mai important, este ca zeci de modele Best s-au clasat in mod repetat in topurile internationale de incasari. Succesul modelelor Best nu tine de un noroc intamplator si trecator, ci de multa munca si dezvoltare permanenta.

As vrea sa nu mai spun ca suntem cei mai buni, dar “Be the BEST or be the rest” este un indemn in care eu cred cu tarie si care m-a condus spre performanta.

 

Maria Boroghina, Manager Operational, Best StudiosE timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top