Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi
Jurnal de Model 3
Prima Saptamana
VizualizariVizualizari: 3574
Data PostareData Postare: 11.08.2017
In episodul 2 v-am povestit despre cum am semnat contractul legal de munca si despre sedinta foto foarte funny. In acest episod voi intra direct in actiune: Prima zi de munca. Va invit sa vedeti cum a fost prima zi de munca a mea intr-un studio de videochat...

Prima tura, prima saptamana, prima impresie, primul gand: oare este ok ce fac?

Prin asta au trecut toate modelele, inclusiv eu. La inceput am avut parte de sentimentul acela de frica, de remuscare, de ideea ca nu sunt facuta pentru asa ceva. Dupa ani de experienta, eu si multe alte modele de top privim lumea cu alti ochi. Ce-i drept, unele au cedat, altele au luat decizia de a se opri, unele au continuat sa lucreze, altele au ajuns modele de top, au devenit femei de afaceri, au inceput sa lucreze ca reprezentante pentru diferite comapanii din domeniu sau manageri ale acestora.


Inainte de prima tura

Cand am inceput sa fac videochat mi-am ales tura de dimineata. Cam toata noaptea m-am foit, mi-am facut planuri cum si ce trebuie sa fac, mi-am facut mii de griji. M-am machiat asa cum am fost sfatuita, cat mai aproape de realitate, dar fancy.
Impreuna cu managera de training am ales tinuta pentru online. Pe atunci se purtau tinutele mai sexy, baby doll, body din dantele, accesoriile de rigoare si tocurile.


Pe locuri, fiti gata, START!

Eram gata de munca, am deschis pc-ul am invatat sa folosesc camera web. Am fost norocoasa sa nimeresc la un studio care dispunea de cea mai avansata tehnologie, avand in dotare webcam-uri Sony Evi cu telecomanda (singura cu aceasta facilitatea din vremea aceea). Mi s-a explicat cum sa folosesc site-ul, care este diferenta dintre membri si guesti, cum arata un privat si cateva sfaturi despre ce ar trebui sa fac.

Recunosc, am avut momente imi care imi venea sa zic - "Vreau acasa!", imi era teama ca nu o sa ma descurc, ca ma fac de ras. Am strans din dinti si am mers mai departe.

Inca nu imi aduc aminte ce am facut mai exact in prima jumatate de ora online, tot ce imi aduc aminte era managera de training care imi spunea ca este ok, ca ma descurc foarte bine, dar eu nu stiam acest lucru.


Primul privat

Dupa o ora m-am relaxat, am inteles cum trebuie sa scriu si ce click-uri trebuie sa dau in platforma. Tocmai cand m-am acomodat cu camera, am avut parte de primul privat.

Deja simteam ca o sa imi iasa inima din piept, am uitat tot ce am fost sfatuita sa fac si iar mi-a revenit sentimentul de a fugi, de a ma ascunde sub pat. Evident, am prierdut primul privat doar dupa cateva fraze schimbate. Mi-a luat o eternitate sa imi scriu numele, cred ca aveam si o expresie care nu m-a ajutat prea mult. Dupa privat am inchis site-ul, simteam nevoia sa beau un pahar cu apa si sa fac un dus rece. Am stat un pic, m-am imbarbatat si am intrat online pregatita pentru orice. Am reusit sa ma ridic, sa ma misc, sa fac ceea ce se numeste in videochat "teasing", asta pe cat de mult ma pricepeam. Am putut sa zambesc cat mai mult si am avut in prima zi cateva conversatii in privat, nu prea lungi sau prea stralucite, fara nici un tips si nu mi-am facut membrii fideli sau care sa revina (pe atunci nici nu intelegeam ce sunt aia).

Best Week

A urmat a doua tura in care m-am descurat un pic mai bine, m-am destins, am reusit sa tin privatul un pic mai lung, de maxim 20 de minute. In prima mea saptamana online am avut cateva realizari notabile pentru cariera de model:

  • Am reusit sa trec de prima tura
  • Am invatat cum sa folosesc site-ul
  • Mi-am folosit vocea
  • Am invatat cum sa ma incadrez in camera
  • Mi-am dat seama ca imi place sa ma vad pe camera
  • Mi-au placut atentia si complimentele primite de la membrii
  • Am retinut ca pe camera imaginea conteaza si ca mai am multe de facut din punctul asta de vedere
  • Si cel mai important lucru pe care l-am invatat:

DA!!!, ca model de videochat poti sa faci bani chiar daca nu ai experienta!
Tot ce iti trebuie este VOINTAE timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top

Fatal error: Cannot redeclare getDBConnection() (previously declared in /home/r48895best/public_html/helper-functions.php:14) in /home/r48895best/public_html/_abc_1.php on line 28