Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Jurnal de Model 2


Sedinta Foto - Realitate vs. Asteptari
VizualizariVizualizari: 5179
Data PostareData Postare: 28.07.2017
In episodul anterior v-am povestit despre proba initiala, interviul. Astazi, in numarul 2 al blog-ului "Jurnal de Model", va povestesc despre cum am ajuns eu model videochat. Sa va spun despre cum a inceput si partea practica.

  • Semnarea contractului
  • Alegerea numelui
  • Sedinta foto


Am intrat in business si a fost...

Nu stiam ca un model de videochat poate sa lucreze legal, sa semneze un contract, ca are obligatii, dar si beneficii. Cei de la studio mi-au pus in fata un contract destul de stufos, prin care imi cedam drepturile pe imaginea online, cat si pe cea offline. Evident, aveam anumite beneficii financiare si, sincer sa va spun, nu stiam multe despre ce trebuie specificat in contract, dar, pentru ca lucram cu o firma olandeza, ei s-au asigurat ca am citit contractul, ca inteleg ce semnez.

Au stat destul de mult cu mine sa imi explice fiecare punct, mi-au raspuns la intrebari, au fost rabdatori pentru ca erau multe clauze, chiar mi-au zis ca, daca inca am dubii, ma pot uita pe el si il semnam in alta zi, dar nu puteam sa incepem colaborarea fara sa il am semnat. Am primit si eu o copie, m-au sfatuit sa o pastrez, sa nu il pierd.


Alege-ti un nume care sa te reprezinte

Dupa ce am trecut cu bine de partea legala, managera departamentului de training mi-a zis ca trebuie sa imi aleg un nume. Am avut o lista la dispozitie din care sa imi aleg numele de model, sa nu va ganditi ca am stat sa fac o analiza prea ampla, am ales ce imi suna mie bine atunci.
Sincer, ma bucur ca ulterior am avut posibilitatea sa il schimb (cand am inceput colaborarea cu alt site de videochat).


Imaginea ta

Am si nume de model. Acum trebuia sa imi creez si o imagine . Visul meu de o viata a fost sa fac poze. Cu ani in urma, am vazut si eu in reviste cum se face... si mai fashion si mai sexy. Stiam ca am potential, iar acum era sansa mea sa arat tot ce pot. Impreuna cu managera de training am ales niste tinute; pozele sa faceau cu o anumita tematica. Eu le-am facut in sala de fitness, asa ca tinuta a fost una sport. Dupa ce am ales hainutele am trecut pe la make-up si hair stylist, pentru ca prima impresie conteaza. In domeniul videochat-ului, un membru iti vede poza de profil inainte sa te cunoasca.

Dupa ce m-au facut o mica printesa sport am ajuns fata in fata cu fotograful, luminile, decorul si aparatul foto. Dintr-o data, parca, toata inspirata mea a disparut, toate pozitiile pe care le-am incercat in fata oglinzii si care dadeau atat de bine nu ieseau nicidecum. Zambeam un pic stanjenita, nici dreapta nu mai stiam cum sa stau . Am avut noroc sa dau peste o echipa de profesionisti, de niste oameni care stiau ca nu sunt Naomi Campbell si m-au luat usor, mi-au aratat in ce pozitii sa stau, cum pot sa par mai inalta, mai slaba, cum pot sa scap de toate complexele, ca pot ajunge si eu un top model. Sedinta foto a durat cam 2 ore, timp in care am schimbat decorul de mai multe ori. Cred ca am facut atunci cam 300 de poze din care au selectat si prelucrat 30.

Cand au fost pozele gata, managera de training mi-a aratat poze, mi-a prezentat poza de profil si mi-a explicat care este importanta ei. Nu a ales-o pe cea mai frumoasa, ci pe cea mai apropiata de realitate, de cum arat eu ca model pe camera. Degeaba am o poza de profil frumoasa, care atrage membri si trafic, daca in chat-ul gratuit eu sunt complet diferita.

Daca poza de profil si modelul din chat-ul gratuit sunt 2 lucruri diferite, acest lucru ii va aduce modelului doar frustrare, va avea multi membri care intra fara sa plateasca si pleaca, pentru ca se simt inselati.

Cam atat pentru astazi. Sper ca v-am lamurit ca in domeniul videochat-ului se afla o echipa de profesionisti, 24/7 la dispozitia voastra, care scot tot ce este mai bun din voi.

Be the BEST or be the rest!E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top