Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
< Inapoi

Jurnal de model 1
Zi de zi alaturi de un model de succes
VizualizariVizualizari: 4666
Data PostareData Postare: 19.06.2017
Buna! Eu sunt Maria, Manager la Best Studios. Prin acest jurnal vreau sa iti explic cum am ajuns aici si cum te pot ajuta, pentru ca si mie mi-a fost extraordinar de greu la inceput si mi-as fi dorit sa am pe cineva care sa imi explice cum stau lucrurile.
De ce acest jurnal?
Acest jurnal este creat cu ajutorul traineritelor si modelelor, pentru ca noi chiar vrem sa ajutam persoanele noi in Domeniu. Stim ca nu avem manuale, carti sau cursuri acreditate, asa ca dorim sa impartim experienta noastra printr-un jurnal. Aici o sa povestim experientele noastre si o sa va ajutam cu sfaturi practice. Asteptam si parerile, sfaturile si ajutorul vostru, pentru ca oricat de bune ne credem , trebuie sa fim realiste ca mai avem multe de invatat.
Acum 12 ani...
Acum 12 ani cautam un job bine platit, pentru ca aveam pretentii mari iar singurele anunturi care ofereau acest lucru erau cele de videochat, asa ca nu am stat pe ganduri si am intrat in domeniu. Nu stiam cu ce se mananca si ce era de facut mai exact, dar mi-am zis ca trebuie sa incerc.

Am sunat la primul anunt care parea mai serios si m-am dus la un interviu, undeva pe la Piata Alba Iulia, la un studio de apartament. Experienta destul de dezamagitoare pentru ca acei oameni mi-au cerut 100$ pentru fiecare cont pe platforme iar banii se opreau treptat in avans. Mi s-a explicat atunci ca nu trebuie sa platesc pentru poze si ca o sa ma ajute cateva zile o fata cu experienta sa invat tehnicile si website-urile. Mi-a dat o lista cu site-uri si mi-a spus sa aleg categoria pe care vreau sa lucrez, desi i-am explicat ca nu stiu nimic despre domeniu. Am fugit de acolo cat am putut de repede .
O noua oportunitate
Am fost la alte interviuri pe alte domenii si am ajuns iar la videochat, am zis sa mai incerc o data. Am gasit un alt anunt si...hai la interviu. M-am vazut cu o tipa la o cafenea si mi-a prezentat conceptul de studio unde ea lucreaza, mi-a explicat ca ea isi primeste un comision pentru ca aduce fete noi, ca nu trebuie sa platesc pentru conturi ( ele se fac gratis ), de procente uimitoare si lucruri importante. Recunosc, atunci m-am lasat convinsa pentru ca fata vorbea frumos, era imbracata bine si am stat de vorba vreo 5 ore, timp in care mi-a explicat bine ce inseamna domeniul.

Am acceptat provocarea vietii mele, am intrat intr-un domeniu nou, alaturi de oameni necunoscuti si mai ales departe de tara. Asa a inceput aventura mea, drumul care m-a dus de la un model, la trainer iar apoi la manager. Asa a inceput transformarea dintr-o fata intr-o femeie sigura pe sine, implinita si fericita.
Pentru tine cum a fost, cum de ai ales domeniul si cum a fost interviul?

Prima zi de munca - Tema de gandire pentru data viitoare!


E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top