Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Cine angajeaza in perioada asta? Care este industria neafectata de aceasta criza si cum poti profita de oportunitate?


VizualizariVizualizari: 39367
Data PostareData Postare: 30.06.2020

Da, vedem cu totii! Criza economica este in floare, afectand o buna parte din industrii, iar situatia actuala adanceste si mai mult prapastia persoanelor care au o situatie financiara dificila. Multe persoane inca se afla in somaj tehnic, iar actiunile iresponsabile ale oamenilor ar putea duce la inca o stare de urgenta.

Asa ca tu ce te faci? Tu ce o sa te faci daca se implementeaza din nou starea de urgenta si intri iar in somaj tehnic? Sau ce te faci tu, care inca te afli in somaj tehnic? Ei bine, singurul mod prin care poti depasi o situatie financiara grea este pri munca cinstita si onesta, dar care este industria neafectata si cine mai angajeaza in aceasta perioada?

Care este industria neafectata de aceasta criza?
Pe fondul pandemiei actuale, am putut vedea cu totii care sunt meseriile afectate si meseriile care o sa ramana tot timpul in picioare indiferent de circumstante. Am crezut cu totii ca meseria de frizer o sa ramana nemuritoare, pentru ca oamenii au mereu nevoie de o tunsoare. Cu toate acestea, pandemia de Covid-19 a dovedit ca nu este chiar asa, punand lacatul pe frizerii si saloane de infrumusetate. Industria IT este pe un trend ascendent, dar multe companii IT si-au suspendat contractele cu multe firme din cauza lipsei de fonduri.

O industrie care se construieste pe frumos si pe socializare (ceea ce ne-a lipsit cel mai mult in aceasta perioada) este videochatul. De ce? Pentru ca oamenii cu bani sunt si ei nevoiti sa stea in case, iar acest lucru inseamna ca petrec mai mult timp ca niciodata pe platformele de videochat. Exact, doar oamenii care au bani isi permit sa plateasca chiar si 6 dolari pe un minut de conversatie.

In aceasta perioada, incasarile din videochat au cunoscut cresteri cu mai bine de 20 de procente datorita numarul mare de noi membrii, iar modelele de videochat au incasat sume fabuloase in fiecare zi, ceea ce arata ca videochatul este printre putinele industrii neafectate de catre acest virus.

Cine angajeaza in aceasta perioada?
In momentul actual, numarul companiilor care inca sunt in cautarea de angajati este redus substantial, deoarece acestea incearca sa isi revina dupa acest cutremur economic, iar o buna parte din cele care angajeaza profita de situatia actuala si ofera salarii foarte mici.

Cum incasarile ne-au crescut considerabil si cum tot timpul vizam evolutia si extinderea, suntem intr-un continu proces de recrutare.

Care sunt beneficiile unui model de videochat Best Studios?
STOP! Nu te mai multumi cu firimituri, nu te mai multumi cu o viata incerta si cu un carusel de emotii din cauza banilor! Ofera-ti viata pe care o meriti!

Avem contracte cu cele mai renumite clinici de infrumusetare pentru ca modelul Best sa arate impecabil, am reusit sa colaboram cu esteticieni de renume pentru dobandirea de discount-uri pentru diverse operatii estetice pe care modelele doresc sa le faca, oferim asigurari medicale la clinici de top, oferim venituri colosale si mai ales LEGALITATE. DA, un model de videochat Best Studios lucreaza LEGAL, pe baza unui contract. In ultimul timp am investit foarte mult si in dezvoltarea personala a modelelor prin cursuri speciale menite sa le ajute pe modelele sa se redescopere si sa-si aprecieze calitatile.

Pentru modelele incepatoare promitem venituri garantate de 5.000 de Lei pe luna, timp de trei luni.

Temerile in videochat
Da, stim! Inca ne confruntam cu prejudecati, cu critici si cu frici, dar impreuna trecem peste orice bariera impusa de societate. Oamenii o sa vorbeasca si o sa judece in mare parte din cauza invidiei: cine nu ar invidia o femeie frumoasa care face bani pe propria ei munca si care se bucura la o varsta frageda de propria casa, de masina proprie si care dupa terminarea carierei de videochat are propriul business?

Modelele Best au banii suficienti pentru a pune pe picioare un business de succes, iar multe foste modele sunt acum femei puternice in lumea afacerilor.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top