Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

#FemeiaBest - Povestea din spatele succesului! - episodul 1


VizualizariVizualizari: 313
Data PostareData Postare: 01.03.2022

Buna! Iti multumim ca ne-ai acceptat invitatia. Poti sa ne spui cateva cuvinte despre tine?

Buna ziua, ma numesc Ema si sunt din Bucuresti, sunt mamica, am doua fete, una esti micuta are 10 ani, cealalta are 22.Sunt casatorita si locuiesc in Bucuresti.

Sotul meu ma incurajeaza si ma sustine sa fac videochat. Cred ca este cel mai mare fan al meu!

Pentru a putea arata lumiii....Explica-ne te rog putin Cum arata viata ta inainte sa te apuci de videochat?

Povestea mea, incepe cam asa: eram o femeie de succes, aveam un business destul de mare impreuna cu sotul meu. Totul era bine si frumos si intr-o zi am descoperit ca sotul meu suferea de o boala foarte grava, a necesitat o interventie chirurgicala in afara tarii si de atunci, cum se spune, peste noapte, viata mi-a fost data peste cap intru totul. Am pierdut business-ul, am intrat in datorii foarte mari cu bancile si cu absolut tot. Eram oarecum singura, pentru ca sotul meu nu mai putea sa ma ajute, el fiind foarte bolnav si cautam solutii ca sa pot iesii din aceasta criza, deoarece un salariu normal, de om normal, nu imi era suficient ca sa pot sa ies din aceasta problema si sa-l ajut si pe sotul meu cu tratament si cu tot ce avea nevoie. Si atunci, cautand pe internet, am vazut despre videochat....a.....am vorbit cu sotul meu, i-am spus despre asta, m-a sustinut, am mers la mai multe interviuri, la mai multe studiouri, dar BEST mi-a dat acel ceva. Mi-a dat foarte multa incredere si mi-a dorit mult sa lucrez aici. Am fost sunata, dupa interviu, cred ca la o zi si am inceput cu sedinta foto si mi s-a explicat despre ce este vorba. Mi-a fost foarte greu, aveam momente cand ma scoteau plangand din online. Imi era cumplit de greu, engleza mea nu era foarte buna, dar incet, incet, vazand ca (rade) vin niste bani ...multi pentru Romania, am inceput sa ma obisnuiesc si sa invat si engleza si sa iau si lectii de dezvoltare personala si sa incerc sa gandesc si pozitiv si oarecum, cam in cateva luni, viata mea s-a schimbat!

Te rog sa ne spui, de cat timp faci videochat?

Am doi ani de zile de cand lucrez la BEST.

Povesteste-ne putin... cum este acum viata ta, dupa doi ani de videochat?

Acum clar sunt mult mai linistita financiar, imi permit o masina de lux, imi permit vacante. Sotul meu si-a revenit, lucreaza si el, dar pe un salariu din Romania. Banii in casa, sa zic asa, eu ii aduc si ii fac. Sunt foarte ambitioasa, eram si inainte si lucrez foarte mult, lucrez foarte multe ore, am zile in care lucrez peste 12 ore pe zi ca sa imi ating target propus de mine. Imi propun luna acesta sa fac o anumita suma de bani si atunci lupt sa fac acea suma de bani. Sunt mult mai optimista si relaxata. Nu mai am temeri cum aveam inainte si.....nu stiu, speriindu-ma de ziua de maine. Acum lucrurile sunt mult mai asezate!

O lectie de viata, cu final fericit! Aceasta este #FemeiaBest, o femeie puternica, hotarata, luptatoare, o eroina!E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top