Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Jurnal de Model 4


Expunerea ca Model Videochat
VizualizariVizualizari: 4980
Data PostareData Postare: 25.11.2017
Astazi abordez un topic tare - ce inseamna sa te expui in videochat si care sunt riscurile si beneficiile , cum te poti apara si cand este ok sa spui "DA! SUNT MODEL VIDEOCHAT".

CARE SUNT RISCURILE

Sa incepem cu topicul cel mai fierbinte: care sunt riscurile. Iti zic din start cel mai mare risc: sa te faca lumea "videochatista" cu toate "complimentele de rigoare". Si atat. Punct. Nu te astepta sa te arate lumea pe strada cu degetul, sa te huiduie, sa arunce cu pietre dupa tine, sa gasesti un poster mare in piata universitatii pe care sa scrie "ALINA FACE VIDEOCHAT". Nu, nu o sa patesti ca in Game of Thrones cu acel walk of shame.

Le vom lua pe rand: familia, prietenii sau iubitul si vom analiza reactiile lor, bazate pe experientele noastre trecute:

- Familia = Cearta. "Cum ai putut sa faci una ca asta? Tu meriti mai mult. Noi te-am educat sa faci altceva si aici se termina."

- Prietenii = Unii se vor uita urat, altii se vor bucura, pentru ca sunt siguri ca nu esti chiar asa cum pari.
*BONUS LA PRIETENI: Asa vezi cine iti sunt prietenii adevarati, unii nu vor sa iti mai vorbeasca o perioada, altii te vor barfi un pic, ca de mult nu mai aveau subiecte de dezbatere.

- Iubitul = Gelozie. "Cum adica sa dai atentie altor barbati, ce o sa zica lumea, prietenii mei, te rog sa te lasi, sa iti gasesti altceva.", va spune el.


Ce se va intampla dupa un timp... Lucrurile se calmeaza, cam toti or sa inteleaga ca tu nu o sa te lasi de videochat si trebuie sa te accepte asa cum esti. Nu te astepta sa treaca totul repede, intr-o saptamana, trebuie sa intelegi ca lumea nu stie cam ce este cu adevarat sa fii model de videochat.

- Familia o sa inceapa sa treaca peste, vor evita la inceput discutiile pe tema asta, poate chiar pentru totdeauna, dar vor intelege ca acum esti independenta, ca ai banii tai si chiar daca nu recunosc sau nu vor sa recunoasca, ii bucurata stabilitatea ta financiara, desi si-ar fi dorit acest lucru din alt job.

- Prietenii, dupa ce trec de starea de barfit, pana nu mai au ce spune sau inventa, devin curiosi de ce inseamna sa fii model videochat, raman surprinsi ca videochatul nu este asa cum au auzit ei de la o prietena a unei prietene care avea o verisoara... Ai putea sa ramai suprinsa sa vezi cate dintre prietenele tale au vrut sa merga la un interviu dar nu au avut curaj sau au lucrat si ele un pic in trecut sau chiar inca lucreaza si te felicita pentru ca ai avut curajul sa recunosti.

- Cu iubitul tau, iti va fi mai greu, el te vrea doar pentru el, trebuie sa intelegi ca este mai greu decat pentru restul, tu ai creat o legatura cu membrii tai de pe website, ei te fac sa te simti frumoasa, inteligenta, admirata: lucruri pe care doar el ar trebuii sa le faca. Recunosc, sunt putini iubitii care ajung sa priveasca videochatul ca pe un job si nu ii dereanjeaza foarte mult. Mai sunt unii care accepta, te sprijina si poti avea conversatii pe tema asta cu ei. Mai avem categoria de iubiti care raman cu tine dar iti reproseaza tot timpul ca ai ales sa faci asta.

Sfatul meu: viata este mult prea importanta ca sa o irosesti stand pe loc sa dai explicatii. Mai bine fara o persoana care nu poate sa te inteleaga.


Beneficiile care vin odata cu "DA! SUNT MODEL DE VIDEOCHAT"

1. Nu mai stai cu frica de a afla cineva ce faci tu ca sa castigi mii de dolari, vei avea sentimentul ca ti se ia o piatra de pe suflet, ca esti libera

2. Descopri cum gandesc cu adevarat oamenii de langa tine, o sa fii surprinsa sa vezi de unde o sa gasesti sprijin.

3. O sa vezi care iti sunt prietenii

4. Devii o sursa de inspiratie pentru altii

5. Te poti bucura in sinea ta de cum mor de invidie anumite persoane, pentru ca tu esti mai implinita decat ele, in special de hateri

Sfatul meu: viata este mult prea importanta ca sa o irosesti stand pe loc sa dai explicatii. Mai bine fara o persoana care nu poate sa te inteleaga.


Momentul oportun sa recunosti ca faci videochat

Cand este momentul oportun sa spui ceea ce trebuie sa faci, intervin 2 momente:

1. Exact cand ai inceput

2. Cand ai realizat ceva important financiar.

Daca spui de la inceput ca vrei sa faci asta, lumea o sa intelega ca esti o persoana detereminata, ca stii in ce te bagi, ca esti ok cu asta.

Daca alegi sa te expui ca model de videochat un pic mai tarziu, adica atunci cand ai realizat ceva notabil, poti avea mai multe argumete. Lumea o sa vada ca acest job te-a schimbat doar in bine, vor vedea beneficiile mai mult decat partea negativa. Replica lor finala va fi: "Da, face videochat, dar uite ce bine o duce"!


Cum putem combate ce spune lumea despre un model videochat?

Ajungi la o masa si incep discutiile despre videochat si cum fetele alea sunt de blamat si prea multa minte nu au. Cum inchidem gura lumii ?

Eu mereu am facut asta:

Pasul 1 - "eu sunt model de videochat" - zambind si plina de incerdere privesc lumea in ochi - in general dupa asta este o tacere lunga si cel mai des se schimba subiectul.

Pasul 2 - se gaseste cineva sa imi spuna "Da! Dar tu esti mai diferita" - nu ma umflu in pene si le explic ca oricine poate sa faca multi bani din videochat si e o meserie pe care oricine poate sa o faca.

Pasul 3 - cand cineva incerca sa imi explice cat de naspa este jobul pe care il am, nu il contrazic, incep sa vorbesc in limba engleza si ii cer respectuos sa se ridice la standardele mele, sa purtam restul conversatiei in limba engleza, pana la urma, daca eu, un "model de videochat, fata prosta si neortodoxa" pot face acest lucru, persoana respectiva care imi este "superioara" ar trebui sa poata face la fel. O sa ramaneti surprinse cate lume nu poate avea o conversatie in limba engleza nici macar pentru 10 minute, iar noi o facem minim 40 de ore pe saptamana.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top