Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Diferenta dintre Best Studios si celelalte studio-uri. De ce sa ne alegi?


VizualizariVizualizari: 14320
Data PostareData Postare: 09.06.2020

Industria de videochat este din ce in ce mai „competitiva”. Exceptand numarul ridicat al studiourilor, in mod constant apar noi jucatori in acest domeniu de activitate care pare neclintit in fata crizelor economice, sociale, de sanatate. Cu toate acestea, multe ajung ca intr-un timp scurt sa falimenteze – asa cum s-a intamplat cu studiourile de videochat care au ramas fara modele pe perioada pandemiei caci nu s-au adaptat noilor „reguli”, multe stagneaza si doar cateva evolueaza frumos in fiecare an. De ce? Care sunt diferentele dintre noi si celelalte studiouri? De ce Best Studios face parte din categoria studiourilor de videochat care evolueaza?

Diferentele dintre Best Studios si celelalte studiouri

Principala diferenta dintre Best Studios si celelalte studiouri este experienta. Sa lansezi o afacere de la 0 si sa te astepti ca ea sa fie profitabila peste noapte doar pentru ca este pe nisa de videochat, este o utopie. Business-ul este business, deci are nevoie de timp sa creasca si sa se dezvolte, astfel incat sa atinga toate pragurile de crestere. Este nevoie de implicare, dedicare si multi ani de munca.
In plus, un staff lipsit de experienta nu are cum sa isi aduca aportul la succesul studioului, asa cum trainerii fara experienta nu pot ajuta modelele sa castige mai mult. Conducerea noastra este formata din oameni capabili, cu o experienta vasta in acest domeniu, iar traineritele noastre sunt foste modele de videochat care cunosc toate secretele acestui job si sunt gata sa ti le impartaseasca. Best Studios a crescut in acelasi timp cu nisa de videochat din Romania, ceea ce a dus la acumularea de experienta si la cunoasterea perfecta a acestui domeniu.
Un alt aspect care ne diferentiaza de celelalte studiouri este reprezentat de investitii. Investim in locatii cu decoruri de lux, investim in modelele noastre si in dezvoltarea lor continua, in sedinte foto profesionale, in aparatura de ultima generatie, pentru ca totul sa functioneze si sa arate impecabil.
Profesionalismul reprezinta o alta trasatura definitorie pentru noi. Suntem profesionisti, tratam modelele cu respectul cuvenit si nu ca pe niste masini de facut bani, de aceea si investim continuu in dezvoltarea lor personala.

De ce sa ne alegi?

Pe langa celelalte diferente, consideram ca principalul motiv pentru care ar trebui sa ne alegi este faptul ca inovam constant in industria de videochat din Romania. De la decretarea starii de urgenta in Romania, am inovat maniera in care am sustinut interviurile, oferind fetelor posibilitatea de a sustine interviurile online, pe Skype. Drept dovada, am avut cu 130% mai multe interviuri si cu 50% mai multe angajari pe parcursul acestei stari de urgenta. Pentru ca am inovat, nu am stagnat.
De asemenea, noi inovam modul in care este privit acest job. Nu este un mit faptul ca in aceasta industrie inca se folosesc jucarii sexuale si ca exista studiouri unde accentul este pus exclusiv pe nuditate. Dar noi suntem recunoscuti si chiar s-au creat categorii noi pe site-uri premium pentru modul nostru de prezentare. Este sexy sa vezi o femeie dezbracata, dar stii ce este mai sexy pentru un membru? O femeie imbracata elegant ca si cum a iesit cu el in oras si are toata atentia ei.
Noi mizam pe eleganta si dezvoltam personalitatea fetelor prin cursuri de dezvoltare personala. Ele castiga mai mult odata cu dezvoltarea lor personala si astfel reusesc sa creeze conexiuni de lunga durata cu membrii lor fideli. Prin persuasiune, modelele Best nu vor fi puse niciodata in situatia de a spune „nu”, caci vor invata sa conduca discutiile doar in directiile dorite de ele. Prin accesul la cel mai bun program de traning, ne ajutam modelele sa isi dezvolte si limbajul corpului, abilitatile de socializare, sa isi gestioneze emotiile si sa devina mai increzatoare in propriile forte.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top