Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Ce ai de facut si de ce sa vii acum in echipa noastra?


VizualizariVizualizari: 444
Data PostareData Postare: 26.10.2021

Ne confruntam cu o toamna plina de stiri mai putin favorabile pe piata muncii: este tot mai dificil pentru angajatori sa-si aduca angajatii la birou, este tot mai periculos pentru angajati sa revina intr-un colectiv amplu, bugetele alocate intern pentru cresterile salariale sunt mici sau inexistente, iar investitiile in conditii de lucru mai safe, locatii si posturi noi se lasa amanate prin prisma nesigurantei cauzate de pandemie. insa nu toate industriile o duc la fel de rau in aceasta perioada!

Videochatul este o industrie privilegiata pe timp de pandemie, iar motivele sunt numeroase.

Conditiile de lucru sunt safe

Fiecare model lucreaza in propria camera, astfel ca interactiunile sunt limitate la minimum. De asemenea, circuitele sanitare sunt respectate cu strictete in cadrul locatiilor noastre, iar modelele au la dispozitie cele mai bune conditii de lucru.

Spatiile de lucru sunt igienizate zilnic, articolele de curatenie si dezinfectare, atat de necesare in aceasta perioada, sunt nelipsite din fiecare locatie. in plus, programul de lucru in ture ofera flexibilitatea dorita fiecarui model in parte, astfel incat acesta poate selecta ora in care ajunge la job, evitand perioadele aglomerate din zi in care s-ar putea confrunta cu un flux mare de oameni in mijloacele de transport in comun. Acest lucru constituie un avantaj considerabil, mai ales pentru modelele care prefera sa nu piarda timp pretios cu masina in trafic si sa profite de locatiile noastre usor accesibile cu mijloacele de transport in comun.

Mai mult decat atat, din aceasta toamna, la Best Studios ai oportunitatea de a participa la webinarii live online ca si pre-interviu. Vei putea discuta cu managerul nostru operational, Maria, despre orice nelamurire pe care o ai despre cea mai in voga industrie pe timp de pandemie.

Nu exista un alt domeniu de activitate unde ai aceasta oportunitate de a afla totul online, fara sa participi la un interviu in sediul companiei. Best Studios inoveaza constant procesul de recrutare, astfel incat acesta sa fie deosebit de flexibil pentru orice model, fie el incepator sau experimentat in industria de videochat. in valul 4 al pandemiei Covid - 19, valul 4 de angajari la Best Studios devine accesibil si de la distanta!

Incasarile din videochat vor creste in perioada urmatoare

Platformele sociale si cele destinate interactiunilor online au cunoscut un avant puternic inca de la inceputul pandemiei. Totusi, fluctuatii exista pe parcursul anului pentru ca fiecare sezon are specificul sau. Primavara si vara, mai ales daca sunt insotite de o relaxare a restrictiilor si de numeroase oportunitati de activitati sociale, oamenii petrec mai mult timp si cheltuie mai mult offline.

Toamna si iarna, pe de alta parte, oamenii stau mai mult timp in casa si cheltuie mai mult online. Valul 4 de angajari la Best Studios isi propune sa profite din plin de fluxul natural al castigurilor modelelor in aceasta perioada: numarul membrilor creste, la fel si castigul mediu al unui model de videochat.

Statistic vorbind, in perioada aceasta se fac cei mai multi bani din videochat, aspect sustinut si de intregul context pe care il creeaza pandemia. Sunt mai multi membrii activi pe platformele de videochat, insa nu doar atat: spre deosebire de sezonul cald, acestia cheltuie mai mult in aceasta perioada pentru ca numarul activitatilor sociale offline este din ce in ce mai limitat.

Temperaturile scad, restrictiile cresc, insa nevoia de socializare si de comunicare ramane la fel de prezenta pe tot parcursul anului. Modelele Best Studios abordeaza un alt stil de videochat, un stil bazat foarte mult pe comunicare, abilitati si atuuri personale, unicitate si atitudine, care raspunde direct necesitatilor complexe ale membrilor. Acestia nu cauta la modelele noastre doar nuditate, asa cum se crede, ci confidente, prietene, femei cu o personalitate puternica si cu abilitati sociale excelente.

Suportul constant pe care il ofera trainerul / coach-ul de la Best

Patrunderea intr-un domeniu nou implica numeroase griji pentru orice persoana. Un model incepator are nevoie de suport constant din partea trainerului de videochat. Noi oferim suport constant modelelor noastre, incepand cu primii pasi in industrie: crearea conturilor, definirea unui portofoliu foto - video profesional, axat pe personalitatea modelului, cursuri gratuite de limba engleza, precum si cursuri de dezvoltare personala.

Ne mandrim cu rezultatele foarte bune pe care le obtin modelele noastre de tip, cu management dedicat si cea mai mare echipa de traineri. stim ca putem sa descoperim in tine atuuri pe care poate nu le-ai observat sau cultivat pana acum, stim ca fiecare personalitate are farmecul sau si ca fiecare model este capabil de castiguri uimitoare daca are in dreapta sa cea mai buna echipa.

Din punctul nostru de vedere, nu exista un moment mai bun pentru ca tu sa devii parte din echipa de modele Best Studios decat valul 4 de angajari! Ai in fata cele mai sigure conditii de lucru, avantajul unui program flexibil, contextul unei perioade care genereaza an de an cele mai bune castiguri pentru modele (mai ales pornind de la premisa restrictiilor sociale) si cea mai buna echipa, care iti va fi alaturi la fiecare pas.

Pe tine ce te opreste sa-ti schimbi radical jobul si viata?E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top