Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

De ce aleg modelele de TOP sa lucreze cu noi?


De ce aleg modelele de top sa lucreze pentru Best Studios
VizualizariVizualizari: 2772
Data PostareData Postare: 21.06.2018
Este o intrebare la care este greu sa raspunzi pentru ca esti pus undeva intre ciocan si nicovala, intre bunul simt de a nu te lauda si nevoia de a spune lucrurilor pe nume fix asa cum sunt ele, vazute de altii exagerate. Daca intrebi modelele Best de ce aici si nu in alta parte o sa iti raspunda cu un zambet ce transmite o intreaga poveste. O confirmare a succesului in echipa, atins doar prin munca. La Best Studios este normal ca orice model sa primeasca atentie pe toate planurile, atat profesional, cat si personal. Am fost invatati ca la noi in studio nu exista staff si modele. Noi suntem o echipa si toti suntem pe picior de egalitate. Nu uitam ca daca toti ne facem treaba bine, vin si banii, incasari mari pentru modele, dar si salarii bune pentru staff. Niciodata nu punem totul in sarcina modelului, nu este de vina doar ea daca nu se fac bani, la fel cum nu este doar meritul ei cand ajunge model de top. Contribuim toti si la bine, dar si la partile mai putin bune.

Si acum sa revenim la raspunsul intrebarii "De ce vin modelele la Best?". Simplu:

- Le aratam cu cifre ca se poate. Daca modelele au lucrat in alta parte si maximul lor era undeva la 2500$ pe perioada, la noi cu munca si eficienta au ajuns la peste 10.000$ pe perioada.

- Sprijin real pentru modele.Daca au fost situatii in care modelele au fost ignorate, la Best Studios li s-a oferit din prima zi intregul suport. Pentru ca noi credem ca toti oamenii sunt frumosi. Si frumusetea trebuie doar evidentiata cu stil.

Si daca tot trebuie sa discutam de ce la noi si nu in alta parte ... doua dintre numeroasele noastre modele de top au fost respinse la alte studiouri pentru ca nu corespundeau fizic cu cerintele lor. Cele doua modele erau femei normale, fara forme rotunjite si fara extensii, dar cu aspiratii mari. In timp ce de alte studiouri au fost respinse, noi le-am primit cu bratele deschise. Acum, dupa multa munca si cu ajutorul nostru, acestea s-au schimbat si au reusit sa ajunga si ele modele de top recunoscute international. S-au alaturat, astfel, intregii echipe de modele care ne reprezinta la summituri, sunt premiate si chiar sunt admirate de alte modele.

- Managerii sunt foste modele care stiu prin ce treci tu si care au fost, la randul lor, influenceri si modele de top. Intotdeauna te vor ajuta si te vor sustine!

- Avem cel mai bine pus la punct sistem de training. Acesta te ajuta sa ajungi in cel mai scurt timp la potential tau maxim din momentul respectiv. Trebuie sa iti precizam ca acest sistem de training se bazeaza pe multa munca si implicare din partea modelului. Fara munca serioasa si implicare nu te poti astepta niciodata la incasari record, asa ca trebuie sa iti amintim inca o data ca progresul seminificativ vine treptat si cu o motivare clara din partea ta.

- Nu promitem marea cu sarea. Intotdeauna iti vom explica ce ai putea face, dar tinem cont si de potentialul tau, de calitatile tale, dar si de defecte. Fiecare model cu standarde inalte poate ajunge model de top. Chiar si intre modelele de top exista difrente: de la numarul de perioade in care este in top pana la sumele pe care le fac, este o diferenta destul de maricica intre 10.000$ si 35.000$ pe perioada . Nimeni nu iti va spune ca munca este usoara, insa te vom ajuta sa fie frumoasa. Si sa vii cu placere la munca.

Hai si tu sa descoperi in fiecare zi toate aceste motive pentru care ne aleg modelele de top!



E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top