Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Best Studios Videochat - Cucerim marile ecrane


VizualizariVizualizari: 2277
Data PostareData Postare: 28.08.2017
#BestModels se pregatesc sa cucereasca marile ecrane. Recent, 5 modele din cadrul Best Studios au fost selectate in urma unui casting si concureaza pentru a primi un rol important in urmatoarea productie cinematografica a Teatrului din Geneva, urmand ca filmarile sa aiba loc in mai multe tari din Europa. Prin acest prilej le multimim regizoarei Caroline Bernard si producatorului / artistului Karim Bel Kacem pentru increderea acordata studioului nostru.

Probabil va intrebati de ce #BestModels au o cariera de TOP

Best Studios este singurul Studio de Videochat din tara care se implica activ in construirea carierei modelelor si in promovarea acestora in alte industrii de top (cinematografie, muzica sau dans). #BestModels au fost selectate la casting pentru ca provin dintr-un mediu superior, iar criteriul nostru de colaborare se bazeaza strict pe inteligenta nativa a fetelor. De asemenea, noi suntem studioul cu cel mai mare grad de incredere si corectitudine din tara, calitatea noastra fiind recunoscuta in mediul international.


Best Studios - orientati spre dezvoltare

#BestStudios nu este un simplu Studio de Videochat. Consideram ca orientarea spre dezvoltare, atat financiara, cat si personala constituie succesul comun (al nostru si al modelelor). Inca din momentul in care un model incepe colaborarea cu Best Studios, ea va avea parte de cea mai eficienta echipa de training, va avea acces la cursuri specializate in limba engleza si i se va dedica un mentor personal de top. Datorita acestor facilitati exclusiviste in tara, orice model Best Studios va avea mii de posibilitati in a-si continua cariera de top oriunde in lume, indiferent de industrie.


Cu ce sunt #BestModels diferite?

#BestModels sunt diferite pentru ca au o filozofie de viata din ce in ce mai rar intalnita: "fac ceea ce trebuie sa faca". Aceasta este reteta succesului predata in interiorul studioului. Best Models sunt diferite pentru ca au la baza valori si principii, sunt diferite pentru ca reusesc sa fie independente inca din prima luna de colaborare, sunt diferite pentru ca se dezvolta mai mult ca niciodata.

Best Models sunt diferite pentru ca reusesc ORICE isi propun sa faca.


Crezi ca poti fi #BestModel? Contacteaza-ne aici
Sau la numarul de telefon: 0730 752 752.
E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top