Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Cine candideaza pentru un job de videochat ?


VizualizariVizualizari: 41355
Data PostareData Postare: 22.07.2019

 

Cine candideaza pentru un job in videochat?  

 

Jobul de model de videochat este vanat de numeroase romance tinere care isi doresc o schimbare drastica de la viata, indeosebi in ceea ce tine de partea financiara. Sunt tinere pe care contextul social nu le-a favorizat in privinta jobului sau pur si simplu li s-a retras sansa la o cariera din cauza lipsei studiilor, fara a se tine cont de abilitatile native pe care le poseda. Multe se afla intr-o relatie sau se gandesc la o familie alaturi de partener, altele sunt proaspete mamici care lupta sa le ofere un viitor mai bun copiilor lor. Ce au in comun toate aceste tinere este ambitia de a reusi sa isi depaseasca propria conditie, o conditie care le-a amputat deschiderea la noi orizonturi, la o cariera sau la un job bine platit.

Angajari in videochat se fac si pentru tinerele de la oras, cat si pentru cele din provincie

In ciuda preconceptiilor legate de cine poate face videochat, studiourile nu cauta un anumit tipar de candidate. Totusi, este adevarat ca acestea impartasesc un set de abilitati, de la cele de comunicare si pana la cele de socializare. Acestea sunt, insa, imbunatatite pe durata sesiunilor de training sustinute in locatiile luxoase ale studioului Best.

Ce este cel mai important, insa, ramane faptul ca oricine doreste sa faca videochat in conditii de lux poate primi aceasta sansa fara conditii. Tot ce conteaza este sa existe deschidere, urmand ca studioul alaturi de care se va colabora sa se ocupe de dezvoltarea ulterioara a modelelor.

De obicei, tinerele care aleg sa colaboreze cu Best Studios provin atat din mediul urban, cat si din cel rural, ponderile fiind de:

  • 65% tinere din provincie: Cele mai multe dintre romancele care fac videochat la Best Studios provin din mediul rural, mai precis din localitati din Bacau, Iasi sau Vaslui. Totusi, nu sunt singurele; acestea sunt urmate de tinere din localitati din Pitesti sau chiar Dambovita;
  • 35% tinere de la oras: Desi orientativa, aceasta este o cifra care indica interesul tinerelor de la oras pentru joburile in videochat. Multe dintre modelele de la Best Studios sunt stabilite in capitala, in timp ce altele provin din orasele vecine, atrase de oportunitatile oferite de studio la scurta distanta de domiciliu.

Dincolo de factorul geografic de provenienta, in cadrul interviurilor de angajare in videochat specialistii in HR afla mai multe despre statutul tinerelor si perspectivele lor de viitor. Astfel, majoritatea sunt:

  1. Studente in primul an de facultate

 

Nici bine nu se muta in Bucuresti, ca multe deja dau piept cu greutatile si responsabilitatile de zi cu zi. Fie ca discutam despre asigurarea hranei, a hainelor ori a chiriei si intretinerii, astfel de griji apasa greu pe umerii tinerelor straine de ele pana la acel moment. Astfel se face ca multe dintre acestea ajung sa lucreze pentru prima data in videochat pentru a se sustine si a nu-si intrerupe studiile. Multe dintre modele reusesc, astfel, sa isi achite taxele fara sa fie nevoite sa lipseasca de la cursuri sau sa ramana cu restante ca urmare a neprezentarii la examene.

 

  1. Proaspete mamici dornice sa le ofere copiilor un viitor mai bun

 

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai des intalnite categorii de candidate. Daca in cazul studentelor, motivatia este aceea de a-si asigura banii necesari pentru finalizarea studiilor, in cazul proaspetelor mamici discutam de responsabilitati mult mai mari, raportate la cei mici. Impinse de la spate de nevoi, multe ajung la concluzia ca aceste lipsuri le-au impins spre sansa unica de a deveni model de videochat la cel mai luxos studio din Bucuresti, unde se bucura de conditii superioare altor studiouri, program flexibil si incasari reale, acordate intotdeauna la timp.

 

  1. Tinere care doresc sa isi sustina financiar familia depasita de griji

 

In orice familie exista griji si nevoi, desi, poate, la un nivel mai mult sau mai putin resimtit de membrii acestora. In astfel de situatii se regasesc si romancele care vad in videochat singura sansa de a iesi din situatia materiala precara, dar mai presus de a-i ajuta pe cei dragi care sufera de afectiuni de sanatate, nevoiti sa achite luna de luna pe tratamente sume mai mari decat valoarea pensiilor pe care le primesc. Modelele din provincie care vin in Bucuresti sa faca videochat le trimit lunar bani, facandu-le batranetea mai usoara.

 

  1. Absolvente de studii medii carora li s-a refuzat sansa la un job bine platit

 

Modele de videochat nu devin doar tinerele fara experienta, ci si cele care se conving pe propria piele ca exista joburi si mai bune. Iau contact cu acest cadru prin intermediul prietenelor care fac videochat la Best Studios, dupa care vin sa se convinga de cat de usor si rapid se poate castiga din videochat. Multe au trecut prin episoade de-a dreptul stanjenitoare, in care li s-a refuzat sansa la un job mai bine platit din cauza ca aveau doar studii medii, fara ca cineva sa se gandeasca la faptul ca situatia financiara pe care isi doresc sa o depaseasca le-a oprit sa evolueze.

 

  1. Romance care realizeaza ca orasul lor nu le ofera oportunitatile regasite in capitala

 

Decurgand din ponderile prezentate anterior (rural versus urban), trebuie mentionat ca multe romance care vin sa faca videochat in Bucuresti aleg sa isi paraseasca orasul natal in cautarea de noi orizonturi. Aceasta deoarece orasele ante-mentionate nu constituie poli de atractie pentru investitori sau proprietari ai studiourilor de videochat, ceea ce face ca nici joburile bine platite sa nu fie extrem de numeroase. Odata ajunse in Bucuresti, acestea au sansa de a cocheta cu numeroase oportunitati de cariera oferite de Best Studios si joburi intr-un domeniu de viitor.  

 

Fie ca locuiesc in provincie sau la oras, modelele de videochat au in comun aceeasi dorinta de a-si depasi conditia. Studente sau mamici, cu sau fara un job curent, fiecare primeste aceeasi sansa la o cariera recunoscuta pe plan international, la cel mai bine platit job la ora actuala, dar si la un mediu extrem de prietenos in care sunt sustinute pe intreaga durata a colaborarii si dincolo de aceasta.

 

(Ori)cine poate face videochat. Important este sa nu incetezi sa concurezi cu tine insati pentru a ajunge la performanta.E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top