Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

Best Studios te ajuta sa ai mai mult din tot ce iti doresti!


VizualizariVizualizari: 1435
Data PostareData Postare: 01.05.2019

Si tu ai momente in care crezi ca meriti mai mult de la viata? La fel ca tine exista multe alte femei in toata tara, femei care, desi merita mai mult, nu indraznesc sa ceara mai mult. Pentru tine si multe femei care se regasesc in aceasta situatie, studioul nostru va lansa campania #VreauMaiMult”, prin care ne dorim sa scoatem la suprafata nevoile comune ce ne impiedica sa fim fericite.

Da, poate ca ai suficienti bani, dar nu ai suficient timp liber, poate ca nu mergi la sala pe cat de des ti-ai dori sau poate ca nu dormi suficient. Toate aceste lipsuri sunt in egala masura extrem de importante, deci trebuie sa iti doresti mai mult din ceea ce te face fericita!

Campania “VreauMaiMult” este despre femeia moderna: luptatoare, curajoasa, ambitioasa. Daca si tu te regasesti in povestea ei, Best Studios te va sprijini sa ai mai mult din tot ce iti doresti!

 

Cateodata nu este suficient sa ne dorim mai mult de la viata, daca nu avem alaturi pe cineva care sa ne si dea incredere ca da, putem obtine si realiza orice ne dorim. Best Team isi doreste sa fie acest cineva pentru tine si pentru alte femei care, la fel ca tine, nu indraznesc sa spuna ca merita mai mult si sa isi ceara drepturile la o viata mai buna.

Daca esti, deja, model la Best Studios, nu mai este un secret faptul ca Best se ingrijeste de orice nevoie ai avea, fie ca discutam despre un liber, o iesire cu echipa sau mici momente de rasfat. Dar daca nu esti, alegi sa te complaci in aceste neajunsuri sau sa indraznesti sa schimbi ceva pentru a obtine mai mult de la viata?

Nu esti singura care vrea mai mult!

Daca aveai impresia ca indraznesti prea mult cerand mai mult timp liber, mai multa libertate sau mai multi bani, te inseli. Iar pentru a te convinge de acest lucru este suficient sa introduci hashtag-ul #VreauMaiMult pe Facebook sau Instagram. Vei vedea ca, la fel ca tine, multe femei se confrunta cu mici lipsuri care le impiedica sa fie fericite. Poti inlocui aceste lipsuri daca indraznesti sa recunosti ca ai nevoie de mai mult din ceva ce te implineste. Nimeni nu te condamna pentru acest lucru; este normal sa vrei mai mult, iar Best Studios iti este alaturi sa obtii tot ce iti doresti. Pentru ca meriti, pentru ca poti, pentru ca indraznesti!

Ce poti sa #VreiMaiMult?

  • #VreauMaiMult somn;
  • #VreauMaiMult curaj;
  • #VreauMaiMult suport;
  • #VreauMaiMult respect;
  • #VreauMaiMult de la ceilalti;
  • #VreauMaiMult din ce iubesc;
  • #VreauMaiMult timp pentru mine.

Lista poate continua, in functie de experientele fiecarei femei. Dar ele sunt multe si imposibil de enumerat in doar cateva randuri. Daca pentru tine, unele lipsuri nu sunt majore, pentru alte femei pot fi de-a dreptul vitale, ca nevoia de a te odihni mai mult, a te relaxa mai mult sau a castiga mai mult.

Hashtag-ul #VreauMaiMult te va ajuta sa intelegi ca sentimentul de neimplinire este cauzat de lipsurile de zi cu zi. Alaturi de Best Studios vei invata nu doar sa identifici aceste lipsuri, dar sa le inlocuiesti cu beneficii. Pentru ca te ajutam sa ai mai mult!

Initiativa lansata de Best Studios este prima de acest gen si ne implicam intens in campanie pentru ca vrem sa #AiMaiMult! Ne dorim sa intelegi ca poti obtine orice iti doresti atat timp cat crezi in tine si in oamenii potriviti, atat timp cat ai alaturi o echipa 100% dedicata si gata sa te sprijine in orice situatie; atunci cand indraznesti sa spui “#VreauMaiMult de la mine!”. La fel ca tine, mii de femei simt ca le lipseste ceva, insa acum au si curaj sa recunoasca acest lucru. Si nu sunteti singure, Best e alaturi de voi in drumul spre succes si dincolo de el!

Esti pregatita sa “#VreiMaiMult”?

Momentul potrivit este atunci cand consideri. Poate fi acum sau mai tarziu, insa amanarea nu este solutia problemelor tale. Atunci cand vrei mai mult trebuie sa faci mai mult; sa muncesti, poate sa soliciti mai multe beneficii la locul de munca. Vei vedea ca multe femei au aceasta problema si vor incepe sa elimine putin cate putin din neajunsurile care le impiedica sa fie ele; sa fie fericite.

Fii pregatita sa indraznesti sa vrei mai mult! Alaturi de tine se va afla cu tot sufletul si Best Studios, partenerul tau in cursa pentru succes! Accepta provocarea de a-ti dori mai mult din ce iubesti si te implineste!

 E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top