Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
< Inapoi

10 Beneficii ale Videochat-ului non-adult


VizualizariVizualizari: 13389
Data PostareData Postare: 08.11.2017
Videochat-ul non-adult este categoria de videochat in care discutiile private ( private chat-ul ) se axeaza pe conversatie si nu pe nuditate. Din acest motiv, cele mai bune calitati ale unui model pe categoria de non-adult trebuie sa fie fluenta in conversatie, cultura generala si mai ales stapanirea limbii engleze. Membrii care acceseaza categoria de non-adult au alte asteptari fata de cei din categoria de adult, cauta aspecte precum cunoasterea personalitatii, crearea de legaturi sau prietenii.

Pentru a-ti face o imagine de ansamblu asupra stilului de videochat non-adult promovat de Best Studios, am realizat un TOP 10 al beneficiilor unui model videochat non-adult.

 1. Nu trebuie sa te dezbraci

Pe categoria de non-adult, modelele din Best Studios nu se dezbraca. Ele se folosesc de calitatile umane, de comunicare si eleganta pentru a relationa cu membrii site-urilor.


 2. Incasarile tale vor fi cel putin egale cu cele ale unui model orientat pe adult.

In domeniul videochat-ului intotdeauna a existat controversa cu privire la incasarile modelelor orientate spre adult comparativ cu cele ale modelelor orientate spre non-adult. Desi multe studiouri spun ca incasarile modelelor de pe adult sunt mai mari decat cele de pe non-adult, statisticile oferite de Best Studios infirma acest lucru. Orice model poate castiga foarte usor 5000$, indiferent de latura de videochat pe care o alege. Factorul diferentiator cu privire la incasari depinde strict de dorinta modelului de a face acei bani.


 3. Este o forma dedicata fetelor creative si prietenoase care vor sa castige mii de dolari pe luna.

Datorita formei non-pornografice, videochat-ul non-adult este recomandat fetelor inteligente si creative, care doresc sa faca bani din conversatiile inteligente avute cu alti membri. Inteligenta nativa este cel mai mare avantaj pe care il poti avea in practicarea videochatului non-adult.


 4. Modelele non-adult beneficiaza de cazare gratuita in Bucuresti.

Orice model care alege sa colaboreze cu Best Studios beneficiaza de cazare gratuita in apartamentele noastre de lux din Bucuresti. Suntem foarte atenti cu privire la cazarea modelelor noastre, de aceea alegem cu grija apartamentul in care tu vei sta si ne vom asigura ca nu vei avea nicio problema atat timp cat vei locui acolo.


 5. Venitul minim garantat pentru videochat non-adult este de 5000 RON lunar

Pe categoria de non-adult, modelele din Best Studios nu se dezbraca. Ele se folosesc de calitatile umane, de comunicare si eleganta pentru a relationa cu membrii site-urilor.


 6. Tu iti faci programul

La Best Studios tu iti faci programul. Trebuie totusi sa intelegi ca apreciem foarte mult persoanele care isi respecta programul. Multa lume ne considera stricti cu privire la programul de munca, insa noi suntem constienti ca prin disciplina un model poate castiga de trei ori mai mult decat un model care nu are un program stabil.


 7. Este un job 100% legal, plata se face fara intarzieri.

Suntem cel mai bun studio de videochat din Romania. Pentru noi este extrem de important ca tu sa iti primesti banii de doua ori pe luna: pe datele de 5 si 20 ale lunii, fara nici o zi de intarziere. De asemenea, este la fel de important sa iti oferim tot suportul tehnic de care ai nevoie si sa te simti in siguranta la locul de munca. Orice model beneficiaza de asigurare de sanatate privata, si posibilitatea de imprumuturi pentru casa sau pentru masina visurilor tale.


 8. Avem grija de imaginea ta

Alaturi de Best Studios, vei avea parte de cel mai bun tratament si de asistenta in dezvoltarea imaginii tale. In acelasi mod lucram si avem parteneriate cu diversi stilisti dar si cu medici esteticieni, prin care vei putea sa iti modelezi corpul daca tu consideri ca acest lucru este necesar.


 9. Ai cea mai buna echipa de traineri din Romania.

Studiourile de videochat Best Studios sunt recunoscute international pentru cea mai eficienta echipa de traineri din lume. Prin tehnicile unice cunoscute de acestia, orice model nou din cadrul Best Studios va ajunge la incasari record intr-un timp foarte scurt


 10. Acces gratuit la salonul, solarul si sauna noastra

Best Studios iti ofera propriul hairstylist pentru a avea mereu o coafura de invidiat, propriul tehnician de unghii, special pentru ca unghiile tale sa arate mereu impecabil si propriul solar, pentru a avea o piele de culoare frumoasa. La Best Studios beneficiezi de toate solutiile de infrumusetare in mod gratuit, pentru ca ne pasa de imaginea ta.Crezi ca ti se potriveste videochat-ul NON-ADULT? Contacteaza-ne aici
Sau la numarul de telefon: 0730 752 752.
E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top