Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Cum sa te prezinti la interviu

Care sunt cele 5 aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi la interviu?

Afla de la Best Studios Bucuresti cum sa mergi la interviu Sunt multe lucruri importante pe care trebuie sa le luam in seama atunci cand mergem la interviu. Important este faptul ca tu iti doresti acel job, deci, tu trebuie sa iti doresti cel mai mult sa faci parte din echipa respectiva. Trebuie sa arati asta si in fata angajatorului, sa prezinti siguranta.
1. Outfit-ul.
Indiferent de locul sau domeniul in care vrei sa te angajezi, outfit-ul trebuie sa fie impecabil. Trebuie sa te imbraci potrivit, pentru ca primul impact vizual este extrem de puternic. Un sacou, o camasa(nu neaparat alba), niste pantaloni negri si o pereche de pantofi, ar trebui sa fie de ajuns pentru orice interviu. Trebuie sa invatam sa iesim in evidenta doar pe jumatate. Sa aratam perfect dar sa nu eclipsam cu acest aspect.
2. Trebuie sa stii sa vorbesti
Ca la orice interviu, trebuie sa stii cum sa vorbesti. Este foarte important sa stii ce sa raspunzi la fiecare intrebare si sa iti alegi cu grija raspunsurile. Trebuie sa stii cand sa intervii in discutie si cand sa il asculti pe intervievator. De preferat ar fi sa prezinti cea mai buna imagine a ta, fara a exagera realizarile sau sa te lauzi cu lucruri pe care nu le stii sau nu le-ai facut. Incearca sa nu te pierzi in explicatii si sa fii cat mai directa si mai obiectiva atunci cand vorbesti despre tine.
3. Trebuie sa fii bine pregatita.
Siguranta si increderea in tine te fac un om mult mai usor de ales dintre ceilalti candidati. Stim cu totii ca atitudinea este cheia. Depinde foarte mult de tine si de cum te comporti.
4. Fii sigura de ce vrei sa aplici pentru postul in cauza.
Nu te duce la interviu fara a fi sigura pe tine si fara a fi sigura ca acela este job-ul pe care ti-l doresti. Nesiguranta nu trage succesul dupa sine. Este important ca angajatorul sa vada ca esti pregatita pentru a ocupa acel post.
5. Ce trebuie sa faci in ziua interviului
Printeaza-ti cv-ul in cateva exemplare, iti vor fi de folos
Sa ai o tinuta adecvata job-ului pentru care ai aplicat
Zambeste
Trateaza oamenii pe care ii intalnesti cu respect. Prima impresie este foarte importanta

Acestea sunt doar cateva din sfaturile pe care ti le oferim. Ca sa poti face parte din echipa Best Studios, trebule sa fii ambitioasa, implicata, serioasa si, nu in ultimul rand, sa zambesti!

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top