Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Ai grija de sistemul imunitar!

Iata cateva sfaturi de la Best Studios Videochat Bucuresti

Ai grija de sistemul imunitar! Cel mai important mod de a-ti proteja corpul de boli este sa alegi un stil de viata sanatos. Pentru fi pregatita de trecerile bruste de temperatura, de microbii pe care ii intalnim in orice aliment si in orice loc, ar trebui sa te ghidezi dupa anumite principii.
Nu numai ca ar trebui sa o lasi mai usor cu anumite obiceiuri, pe parcurs ar trebui sa renunti la ele. Fiecare parte a corpului, functioneaza mult mai bine daca nu este lovita de raceli, oboseala si stres.
La trecerea dintre anotimuri sau pur si simplu la scaderea brusca a temperaturilor, organismul nostru are de suferit si trece prin numeroase schimbari. Atunci, daca, corpul tau este supus unor raceli iar imunitatea scade usor, usor.


Iata cateva sfaturi pentru a-ti imbunatati sanatatea:

-Mananca multe fructe si legume. De aici iti iei cele mai multe vitamine.
-Fa sport! Miscarea inseamna un corp sanatos.
-Dormi cel putin 8h/noapte si vei vedea ca starea ta se imbunatateste
-Spala-te pe maini frecvent. Asa reduci riscul de a lua microbi din toate locurile posibile
-Nu fuma sau incearca sa fumezi cat mai putin
-Consuma multe lichide. Un corp hidratat poate trece mult mai usor peste raceli. Hidratarea ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar
-Fa-ti regulat analizele si controleaza-ti periodic tensiunea arteriala
-Nu exagera cu alcoolul


Unul dintre cei mai daunatori factori pentru imunitate este stresul. Sanatatea mentala influenteaza imunitatea. E foarte usor sa ne imbolnavim pe sistem nervos. De cate ori nu s-a intamplat sa ratezi o masa doar pentru esti foarte stresata si nu ti-e foame?
De cate ori, din cauza emotiilor, nu ai reusit sa bei apa in ziua respectiva? De multe ori. Asta se datoreaza faptului ca legatura dintre emotii si sanatatea fizica este extrem de importanta.
Cel mai important lucru este sa ai un job la care sa faci ce iti place, pentru ca daca nu iti place ceea ce faci, vei fi stresata mereu si vei avea de suferit.
Incearca mereu sa ii dai organismului tot ce are nevoie si sa ai un program pe care il respecti. Programul haotic iti face rau si pe parcurs vei avea o multime de probleme de sanatate!

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top