Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

10 motive sa fii model independent in echipa noastra

Ce avantaje te asteapta daca vrei sa fii model de top

10 motive sa fii model independent in echipa noastra 1. Independenta financiara - veniturile pe care le poti avea ca model independent, implicat si serios, pot fi de peste 10.000$ pe luna. De asemenea poti fi propria sefa si poti avea business-ul tau. Asadar, tu esti cea care conteaza cel mai mult.

2. Cazare Gratuita - Iti oferim cazare GRATUITA. Daca nu esti din Bucuresti sau pur si simplu nu ai un loc pe care sa-l numesti "casa", noi iti punem la dispozitie apartamente luxoase, aproape de Best Studios, pentru a te deplasa usor.

3. Servicii de infrumusetare - In cadrul Best Studios ai parte de toate serviciile pentru a fi un model rasfatat si aranjat tot timpul. Iti punem la dispozitie solar, coafor, manichiura, make-up, stilist vestimentar, extensii gene. Toate acestea iti sunt oferite de studioul nostru, gratuit pentru ca tu sa fii mereu o femeie aranjata, plina de viata si zambareata.

4. Asigurare medicala - Lucram cu cea mai buna clinica privata din Romania si ne dorim ca tu sa fii multumita si rasplatita cu cele mai bune servicii medicale de pe piata. Te vom ajuta si cu operatii estetice, stomatologie si alte servicii de care ai nevoie

5. Casa si masina ta - Ca orice femeie, ai nevoie de independenta si stabilitate. Si orice femeie isi doreste sa aiba propriul loc caruia sa-i spuna cuibusor.

6. Vacantele mult dorite - Concediile sunt foarte importante pentru oricare dintre noi. Inseamna relaxare si forte proaspete. Deci, alaturi de noi poti avea cele mai frumoase vacante in cele mai scumpe locuri din lume.

7. Cea mai mare echipa de traineri din domeniu - Avem cea mai mare echipa de traineri, cu multa experienta care te vor invata cum sa ai castiguri foarte mari, limbajul verbal si nonverbal.

8. Legalitate, confidentialitate si seriozitate - ne place sa lucram legal, toate veniturile tale sunt declarate la stat. Confidentialitatea este foarte importanta, datele tale sunt strict confidentiale. Suntem seriosi si ne place sa existe o legatura puternica intre noi si sa ne putem baza unii pe ceilalti.

Draga noastra, daca vrei sa ne cunosti, te asteptam la o cafea, in centrul business al Bucurestiului si putem discuta pe indelete despre toate avantajele pe care le poti avea in echipa noastra.

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top