Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:


Intrebari frecvente

Prin specificul domeniului, activitatea de videochat ridica in continuare intrebari pentru majoritatea potentialelor noastre modele. Mai jos iti prezentam cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.
Intrebari frecvente Best Studios videochat Bucuresti

Cum va decurge recrutarea?

In primul rand, o sa ne cunoastem. O vei cunoaste pe d-ra Manager. Iti vom prezenta toate elementele importante legate de ceea ce inseamna Universul Best Studios si iti vom face o prezentare a studioului. Vei avea posibilitatea sa vezi unde vei munci si cum arata camerele de lucru, dar si locul in care te vei bucura zi de zi de cel mai constant suport.

Ce program de munca aveti?

Se lucreaza full time si part time:
Full time:
T1 - 06:00 - 15:00
T2 - -
T3 - 21:00 - 06:00
Part time:
- Se discuta la interviu

Pot sa muncesc la voi daca sunt inca la facultate?

Da. Poti discuta cu d-ra manager si puteti stabili impreuna un orar pe care sa il respecti. In ceea ce priveste orele si sesiunile de examene, flexibilitatea programului nostru te vor ajuta sa nu pierzi nicio ora predata la facultate. Vei descoperi astfel cum este viata de sudenta independenta a femeii de succes de maine.

Am auzit ca se castiga foarte bine la Best Studios, este adevarat?

Da, este foarte adevarat. Suntem alaturi de tine, inca de la inceput poti evolua si atinge sume de mii de $ inca din prima luna, insa, numai prin implicare si seriozitate! Performanta la care se mentine Best Studios perioada de perioada este demonstrata prin faptul ca suntem constant in topuri. Datorita celui mai bun sistem de training, premiat si in Columbia in 2018, dar si experientei de

Care este metoda de plata?

Banii se vireaza in contul tau pe 10 si 25 ale fiecarei luni.

Nu vreau sa afle prietenii si familia cu ce ma ocup.

Romania este banata, ceea ce inseamna ca nu poti fi vazuta de utilizatorii din Romania. In contractul tau nu va exista cuvantul "videochat". Mai multe detalii se discuta la interviu. Nu uita ca in cadrul job-ului esti ceea ce iti doresti sa fii cu ajutorul look-ului: actrita, diva sau chiar fashionista la care ai visat mereu. Fie ca nu vrei sa afle familia, prietenii, colegii sau iubitul, noi te asiguram ca datele tale personale nu vor fi folosite fara acordul tau.

Ce se intampla in cadrul sectiunii Adult?

Sectiunea adult implica nuditate! Iti spunem acum ca daca esti o persoana comunicativa si fara inhibitii, pregatita sa castigi sume mari de bani, atunci cu siguranta este locul perfect. In cadrul sectiunii Adult, tu esti o actrita care va interpreta un rol.

Daca nu vreau deocamdata sa lucrez in cadrul sectiunii Adult?

Recomandam sectiunea Non-Adult decat modelelor care vorbesc fluent limba engleza si au o imagine foarte buna. Pentru aceasta categorie cerintele sunt aparte deoarece inteligenta si o vasta cultura generala fac toti banii :)

Pot sa performez si de acasa?

Nu. Din experienta, lucrul de acasa nu iti aduce venituri foarte mari. In studio ai traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram.

Daca nu ma descurc bine in limba engleza pot sa aplic?
Da, insa trebuie sa participi la cursurile de limba engleza, oferite GRATUIT de Best Studios! Asa cum deja ai aflat, la Best Studios implicarea modelului este esentiala.

Sunt minora si vreau sa muncesc pentru voi, este posibil?
Nu! In momentul in care ai devenit adult, ai implinit 18 ani, te invitam la noi pentru a discuta termenii colaborarii si pentru a trece prin filtrul recrutarii.

Best Studios este si pentru baieti?
DA.
Best Studios are studiouri separate pentru femei si barbati. Suntem cunoscuti pentru sistemul de lucru si incasarile mari. Conceptul nostru de lucru fiind unul business elegant si fara jucarii sexuale.

Care este cadrul legal in care studioul de videochat isi desfasoara activitatea?
In primul rand vrem sa va asiguram ca experienta si vechimea pe care o avem in aceasta piata ne reprezinta si am castigat-o in urma prestarii unor servicii de calitate si respectand litera si spiritul legii. Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele doua legi pe care le respectam si sub incidenta carora ne desfasuram activitatea. Suntem tot timpul atenti la orice modificari in acest domeniu si le aplicam in totalitate.

Cat de mult conteaza aspectul exterior pentru videochat?
Aspectul este foarte important atunci cand esti in fata camerei. Make-up-ul, coafarea, solarul, le oferim GRATUIT, pentru tine! Tinem la imagine, seriozitate si implicare!

Top
// // // //