Become
The Best
in the industry

Descoperă o oportunitate de afacere unică!

Sistemul nostru de franciză îți oferă posibilitatea de a te alătura unei rețele de succes, beneficiind de brandul nostru puternic și de experiența noastră în domeniu.

Profită de suportul și know-how-ul nostru pentru a-ți construi propria afacere de succes. Alege franciza și începe să-ți transformi visul în realitate!

Cel mai Bun Studio de Videochat

Cel Mai Bine Platit Model din Lume pe Jasmin in 2021

Premium Queen 2019

Care sunt
costurile francizei
?
1

Cuantumul taxei pentru accesarea sistemului de franciză

2

Redevența lunară (royalty fee) depinde de performanță studioului

3

Taxa pentru marketingul de brand

De ce să colaborezi cu noi?
Profit

Videochatul este un domeniu dinamic și în continuă expansiune, o industrie profitabilă, ce poate asigura venituri peste medie celor implicați, fie că este vorba despre proprietarul afacerii, fie că vorbim despre modele sau despre o altă categorie de angajați.

Statisticile confirmă că videochatul este una dintre puținele industrii care nu au fost afectate nici de criză economică mondială din 2007 și nici de efectele pandemiei de COVID-19, cu care continuăm să ne confruntăm. Dimpotrivă, industria de videochat a continuat tendința de creștere a veniturilor înregistrate.

Din perspectiva investitorului, urmând modelul de business BEST STUDIOS, tranziția până la recuperarea investiției inițiale și profit se poate realiza într-o perioadă de timp de 1 – 1,5 ani.

De ce să colaborezi cu noi?
Costuri

Investiția inițială într-o franciză BEST depinde în principal de 3 factori: oraș, mărimea studioului (numărul de camere) și costurile operaționale imediate (exemplu: chirie spațiu, salarii personal, utilități și mentenanță, etc.).

Iar afacerile au nevoie de timp pentru a deveni profitabile. Experiență într-un domeniu economic extrem de competitiv reprezintă de multe ori factorul decisiv între succes și nereușită. Franciză Best Studios îți va aduce, dincolo de brand și servicii de consultanță premium, know-how-ul acumulat și perfecționat în ultimii 20 de ani, inclusiv acces la softul dezvoltat de BEST, special pentru a putea monitoriza performanță financiară a studioului și a fiecărui model, în orice moment.

Suntem în permanentă legătură cu partenerii francizati , de la momentul realizării planului de afaceri, la designul și necesarul de investiții pentru amenajarea studioului și până la furnizarea de traininguri pentru manageri și recomandări punctuale menite a crește veniturile modelelor și implicit ale studioului.

O franciză BEST are o multitudine de atuuri și garanții pentru construirea unui business de succes, într-o industrie complexă.

Formular aplicare
Online
Descoperă dacă
Chatul
este pentru tine
Faq
Franciza
Din această perspectivă, se urmăresc trei direcții principale: ATITUDINEA, MOTIVAȚIA și CUNOȘTINȚELE despre domeniu și domeniile adiacente. În cazul în care nu aveți experiență sau cunoștințe necesare, specialiștii de la BEST STUDIOS vor fi alături de dumneavoastră pentru a vă ghida și a vă oferi sprijinul necesar. De asemenea, se pune accent pe dezvoltarea abilităților individuale.
Sub marca BEST STUDIOS este posibil să deschideți un studio în orice țară sau regiune, cu condiția să respectați legislația în vigoare și să îndepliniți standardele minime necesare.
Sistemul de franciză în afaceri reprezintă o modalitate prin care o companie (francizorul) permite altor persoane sau întreprinderi (francizații) să utilizeze marca, produsele și/sau serviciile sale în schimbul unui anumit cost sau taxă. Este o formă de colaborare în care francizorul oferă suport și know-how, iar francizații beneficiază de o afacere deja stabilită și recunoscută.
Aplică
in 30 de secunde
Și fă cunoștință cu echipa modelului care a încasat un tips de 54.000 $ în 20 sec. (avem screenshot!)
Te sunăm în maxim 1 zi lucrătoare pentru a te programa la un interviu în sediul Best Studios din Piața Unirii
Deschide WhatsApp
Hey, gorgeous! 💋 Te pot ajuta?
Best Angel 😇
Hey, gorgeous! 💋 Cu ce informații te pot ajuta? Hai să vorbim!