Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

FRANCIZA VIDEOCHAT - BEST STUDIOS

Best Studios DESPRE NOI

Sloganul nostru Be the BEST or be the rest, sintetizeaza perfect cine suntem, cum suntem si ce anume ne propunem.
De altfel, inca de la debutul aventurii in industria de videochat (anul 2001), echipa BEST STUDIOS a vizat performanta. Viziunea, munca si profesionalismul, determinarea si devotamentul, increderea si curajul, ne caracterizeaza, ne individualizeaza, ne asigura succesul si ne fac the BEST!

In mai putin de un an de la lansare, BEST STUDIOS a atins un nivel impresionant de notorietate, fiind recunoscut drept un brand de top la nivel mondial in industria de profil. Marturie in acest sens stau premiile si certificarile obtinute, rezultatele financiare inregistrate de organizatie in general si de modele in particular, precum si interesul manifestat de potentialii investitori in vederea accesarii sistemului de franciza.

SISTEMUL DE FRANCIZA BEST STUDIOS SISTEMUL DE FRANCIZA

Obiective

Obiectivele pe care ni le-am propus prin implementarea sistemului de franciza BEST STUDIOS vizeaza 3 mari directii, respectiv:

Extinderea retelei de studiouri la nivel national si international si promovarea la scara extinsa a celor mai exigente standarde de calitate in industria de videochat;
franciza videochat best studios
Expunerea si exploatarea la potentialul maxim a marcii BEST STUDIOS;
Satisfacerea interesului manifestat de potentialii investitori;
Expunerea si exploatarea la potentialul maxim a marcii BEST STUDIOS;
Extinderea retelei de studiouri la nivel national si international si promovarea la scara extinsa a celor mai exigente standarde de calitate in industria de videochat;
Satisfacerea interesului manifestat de potentialii investitori;

Profilul investitorului

Sistemul de franciza operat sub marca BEST STUDIOS se adreseaza persoanelor cu spirit antreprenorial, indiferent daca au mai activat sau nu in piata de profil. Francizatii BEST STUDIOS rezoneaza cu valorile si spiritul organizatiei noastre, sunt investitori ce manifesta devotament, determinare si implicare, sunt orientati spre solutii eficiente, pun accentul pe calitate si perfectionare, au rabdarea si intelepciunea de a dezvolta si consolida un business durabil si solid.

Conditii generale - Care sunt costurile francizei BEST STUDIOS?

Contractul de franciza se incheie pentru o perioada de 5 ani de zile si vine cu o serie de avantaje pentru partenerii nostri, respectiv:

 1. NU se percepe taxa de intrare in sistem (taxa initiala de franciza);
 2. NU se percepe redeventa lunara (royalty fee);
Nivelul investitional initial depinde in buna masura de doi factori principali, respectiv dimensiunile studioului (numarul de camere), precum si de costurile operationale imediate (ex: salarii personal, chirie spatiu, utilitati si mentenanta etc.).

Din perspectiva noastra, studiourile sunt clasificate in 4 mari categorii, respectiv:

Nivel investitional studio videochat platinum
In aceasta categorie sunt incluse studiourile cu minim 30 camere;
Investitie francize videochat gold
In aceasta categorie sunt incluse studiourile cu minim 20 camere;
Investitie minima francize best studios silver
In aceasta categorie sunt incluse studiourile cu minim 12 camere;
Investitie initiala francize videochat bronz
In aceasta categorie sunt incluse studiourile cu minim 6 camere;

Cat de profitabila este franciza de videochat?

Videochatul este un domeniu dinamic si in continua expansiune, o industrie profitabila, ce poate asigura venituri peste medie celor implicati, fie ca este vorba despre proprietarul afacerii, fie ca vorbim despre modele sau despre o alta categorie de angajati. Statisticile confirma faptul ca dinamica pozitiva a veniturilor din industrie s-a mentinut intacta chiar si in perioada crizei economice la nivel mondial.
Din perspectiva investitorului, urmand modelul de business BEST STUDIOS, tranzitia pana la recuperarea investitiei initiale si profit se poate realiza intr-o perioada de timp de 1 - 1,5 ani.

DE CE FRANCIZA DE VIDEOCHAT BEST STUDIOS DE CE FRANCIZA DE VIDEOCHAT BEST STUDIOS?

Unicitate / diferentiere brand

BEST STUDIOS este partener certificat GOLD al celui mai reprezentantiv operator in domeniu la nivel mondial, LiveJasmin. Expertiza BEST STUDIOS dublata de facilitatile colaborarii cu LiveJasmin ofera garantii solide pentru intretinerea si dezvoltarea afacerii francizatilor.

Modelele BEST STUDIOS NU pun accentul pe nuditate sau pe utilizarea de jucarii sexuale.
Modelele BEST STUDIOS sunt incurajate, invatate si antrenate sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare interpersonala, concomitent cu dezvoltarea culturii generale, perfectionarea limbii engleze si permanenta imbunatatire a imaginii si a stimei de sine.

BEST STUDIOS se traduce mai cu seama prin calitate si rafinament. Suntem recunoscuti drept trendsetteri in ceea ce priveste nivelul calitativ al design-ului studiourilor si recuzita utilizata, precum si in ceea ce priveste directia non-nude a domeniului Pentru acuratetea si transparenta in privinta monitorizarii activitatii modelelor, a verificarii balantelor financiare, a management-ului activitatilor specifice de HR si, nu in ultimul rand, pentru a obtine rapoarte specifice imediate, am dezvoltat si implementat in cadrul studiourilor BEST un soft unic, acesta urmand a fi disponibil pentru fiecare francizat in parte.

Training profesionist

BEST STUDIOS a implementat cel mai performant sistem de training din domeniu, concretizat prin dezvoltarea abilitatilor si profesionalizarea trainer-ilor nostri, fapt validat atat de premiile obtinute la cele mai importante evenimente dedicate industriei, cat mai cu seama de performantele modelelor BEST, ajunse in topul mondial al incasarilor .

Tehnologie

Performanta in domeniul si activitatea de videochat, mai cu seama pentru studiourile ce pun accentul pe calitate, nu poate fi imaginata in afara utilizarii tehnologiilor de ultima generatie. Pentru ca suntem the BEST si ne propunem sa ramanem in top, studiourile noastre beneficiaza de facilitatile tehnologiei moderne, dar continuam sa investim permanent si in aceasta arie.

Legalitate si confidentialitate 100%

In studiourile Best, activitatea se desfasoara cu respectarea integrala a prevederilor legale in vigoare. Fie ca este vorba despre Legea 196/2003 modificata si completata prin Legea 496/2004 - privind prevenirea si combaterea pornografiei, fie de Regulamentul European 679/2016 - privind protectia datelor cu caracter personal sau de orice alta norma ce reglementeaza activitatea, monitorizam in permanenta modificarile cadrului legislativ specific domeniului si implementam toate masurile necesare, in vederea conformarii.
Totodata, comisioanele si bonusurile modelelor, precum si veniturile staff-ului sunt transparente, declarate si fiscalizate conform legilor fiscale in vigoare.

Marketing & PR

Pentru promovarea studiourilor noastre am pus la punct o strategie de marketing si PR menita sa actioneze pe cele doua planuri esentiale - recrutarea de modele si cresterea notorietatii brand-ului BEST STUDIOS, intr-o maniera eficienta si transparenta.

Locatii si standarde

Amplasarea, design-ul, dimensiunea, compartimentarea, dotarile si recuzita indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu.

Exclusivitate

Oferim francizatilor nostri posibilitatea de a obtine exclusivitate teritoriala. Conditiile se negociaza cu fiecare partener in parte.

Bonusuri

In functie de nivelul investitional si de rezultatele obtinute in timp, francizatii au posibilitatea majorarii substantiale a veniturilor printr-un sistem de bonusare special. Independent de training-ul initial, oferim periodic francizatilor nostri sesiuni de training gratuite, precum si numeroase materiale specifice precum manuale, cursuri, carti si brosuri.
Totodata, partenerilor investitionali le oferim posibilitatea de a beneficia de oferte avantajoase, negociate la nivel de grup BEST STUDIOS, pentru o serie de bunuri si servicii precum: cursuri de limba engleza, cursuri management, abonamente medicale, discount-uri la clinicile de estetica si stomatologie, servicii design interior, abonamente sali de sport etc.

BEST STUDIOS INTREBARI - INFORMATII - STATISTICI

Care sunt etapele de urmat in vederea depunerii candidaturii, respectiv obtinerii statutului de francizat?

 1. se completeaza formularul on line ( click aici ... )
 2. pe baza datelor de contact furnizate, potentialul investitor este invitat la o intalnire de cunoastere reciproca a partilor, in cadrul careia ii sunt prezentate si informatiile despre franciza;
 3. se stabilesc target urile, drepturile si obligatiile;
 4. se formalizeaza relatia prin semnarea contractului precum si a anexelor aferente ;
 5. se implementeaza proiectul (amenajare studio, angajare personal, training personal, recrutare si training modele, campanie marketing);
 6. se demareaza activitatea.

Care sunt documentele principale necesare pentru cunoasterea si intelegerea sistemului de franciza BEST STUDIOS precum si pentru formalizarea relatiei francizor-francizat?

 1. Documentul de divulgare a informatiilor "Best Franchise Disclosure Document"
 2. Contractul de franciza si anexele aferente - manualul de franciza, manualul de identitate vizuala, anexa tehnica, fisele de responsabilitati

Cum pot accesa documentul de divulgare a informatiilor si contractul de franciza?

Toate informatiile si documentele vor fi puse la dispozitie de catre francizor, dupa ce candidatii aplica in mod oficial prin formularul specific ( acceseaza formularul aici ...).

Care sunt ariile geografice in care pot deschide un studio de videochat sub marca BEST STUDIOS?

Se poate deschide studio sub marca BEST STUDIOS in orice tara sau regiune, daca este respectata legislatia in vigoare si daca sunt indeplinite standardele minime necesare.

Care sunt elementele principale ce imi pot asigura succesul in industrie?

Din aceasta perspectiva sunt vizate trei mari directii:

 1. atitudinea si motivatia;
 2. cunostintele despre domeniu, precum si despre domeniile adiacente. In cazul in care nu detineti experienta sau cunostintele necesare, profesionistii BEST STUDIOS vor fi in langa dumneavoastra pentru a va indruma si pentru a va oferi sprijinul necesar;
 3. abilitatile individuale.

BEST STUDIOS VREAU FRANCIZA BEST STUDIOS

FORMULAR DE APLICARE ON LINE

CRESTE-TI VENITURILE!

Vino sa ne cunosti.
 
 
 
 
DA   NU
 
 
DA


 • Doriti sa mentionati inca un studio: 
  DA

NU
 
DA


 • Doriti sa mentionati inca o afacere: 
  DA

NU
 
 
 
 
evenimente (summit, conferinte)
materiale promotionale (pliante, brosuri, afise etc)
site web
retele de socializare
altele (va rugam sa precizati)
 
1+9 =
 
steluta contact

Aplica si indeplineste-ti visurile!

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top