Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

FRANCIZA VIDEOCHAT - BEST STUDIOS

Best Studios DESPRE NOI

Sloganul nostru Be the BEST or be the rest, sintetizeaza perfect cine suntem, cum suntem si ce anume ne propunem.
De altfel, inca de la debutul aventurii in industria de videochat (anul 2001), echipa BEST STUDIOS a vizat performanta. Viziunea, munca si profesionalismul, determinarea si devotamentul, increderea si curajul, ne caracterizeaza, ne individualizeaza, ne asigura succesul si ne fac the BEST!

In mai putin de un an de la lansare, BEST STUDIOS a atins un nivel impresionant de notorietate, fiind recunoscut drept un brand de top la nivel mondial in industria de profil. Marturie in acest sens stau premiile si certificarile obtinute, rezultatele financiare inregistrate de organizatie in general si de modele in particular, precum si interesul manifestat de potentialii investitori in vederea accesarii sistemului de franciza.

BEST STUDIOS a incheiat parteneriate si protocoale preferentiale cu cei mai reprezentantivi operatori la nivel mondial, printre care LiveJasmin, Streamate, ImLive, Flirt4Free, Stripchat, Xlove, Streamray si multi altii. Expertiza BEST, dublata de facilitatile colaborarii cu partenerii sai de renume international, ofera garantii solide pentru optimizarea si dezvoltarea afacerii francizatilor.

Modelele care colaboreaza cu studiourile BEST pot alege din peste 10 site-uri, platforme si operatori din intreaga lume. Astfel, ele au acces la milioane de membrii platitori (clienti finali) si isi pot maximiza incasarile.

SISTEMUL DE FRANCIZA BEST STUDIOS SISTEMUL DE FRANCIZA

Obiective

Obiectivele pe care ni le-am propus prin implementarea sistemului de franciza BEST STUDIOS vizeaza 3 mari directii, respectiv:

Extinderea retelei de studiouri la nivel national si international si promovarea la scara extinsa a celor mai exigente standarde de calitate in industria de videochat;
franciza videochat best studios
Expunerea si exploatarea la potentialul maxim a marcii BEST STUDIOS;
Satisfacerea interesului manifestat de potentialii investitori;
Expunerea si exploatarea la potentialul maxim a marcii BEST STUDIOS;
Extinderea retelei de studiouri la nivel national si international si promovarea la scara extinsa a celor mai exigente standarde de calitate in industria de videochat;
Satisfacerea interesului manifestat de potentialii investitori;

Profilul investitorului

Sistemul de franciza operat sub marca BEST STUDIOS se adreseaza persoanelor cu spirit antreprenorial, indiferent daca au mai activat sau nu in piata de profil. Francizatii BEST STUDIOS rezoneaza cu valorile si spiritul organizatiei noastre, sunt investitori ce manifesta devotament, determinare si implicare, sunt orientati spre solutii eficiente, pun accentul pe calitate si perfectionare, au rabdarea si intelepciunea de a dezvolta si consolida un business durabil si solid.

Conditii generale - Care sunt costurile francizei BEST STUDIOS?

Investitia initiala intr-o franciza BEST depinde in principal de 3 factori: oras, marimea studioului (numarul de camere) si costurile operationale imediate (exemplu: chirie spatiu, salarii personal, utilitati si mentenanta, etc.).

Iar afacerile au nevoie de timp pentru a deveni profitabile. Experienta intr-un domeniu economic extrem de competitiv reprezinta de multe ori factorul decisiv intre succes si nereusita. Franciza Best Studios iti va aduce, dincolo de brand si servicii de consultanta premium, know-how-ul acumulat si perfectionat in ultimii 20 de ani, inclusiv acces la softul dezvoltat de BEST, special pentru a putea monitoriza performanta financiara a studioului si a fiecarui model, in orice moment. Suntem in permanenta legatura cu partenerii francizati , de la momentul realizarii planului de afaceri, la designul si necesarul de investitii pentru amenajarea studioului si pana la furnizarea de traininguri pentru manageri si recomandari punctuale menite a creste veniturile modelelor si implicit ale studioului.

O franciza BEST are o multitudine de atuuri si garantii pentru construirea unui business de succes, intr-o industrie complexa. Astfel, principalele costuri pentru a face parte din reteaua de francize Best Studios sunt:

 1. Cuantumul taxei pentru accesarea sistemului de franciza depinde de statutul francizatului din perspectiva exclusivitatii teritoriale (daca beneficiaza sau nu de exclusivitate teritoriala).
 2. Redeventa lunara (royalty fee) depinde de performanta studioului: cu cat cresc veniturile, cu atat scade taxa de redeventa lunara.
 3. Taxa pentru marketingul de brand este in cuantum fix la 3% din incasarile studioului.

Cat de profitabila este franciza de videochat?

Videochatul este un domeniu dinamic si in continua expansiune, o industrie profitabila, ce poate asigura venituri peste medie celor implicati, fie ca este vorba despre proprietarul afacerii, fie ca vorbim despre modele sau despre o alta categorie de angajati.

Statisticile confirma ca videochatul este una dintre putinele industrii care nu au fost afectate nici de criza economica mondiala din 2007 si nici de efectele pandemiei de COVID-19, cu care continuam sa ne confruntam. Dimpotriva, industria de videochat a continuat tendinta de crestere a veniturilor inregistrate.

Din perspectiva investitorului, urmand modelul de business BEST STUDIOS, tranzitia pana la recuperarea investitiei initiale si profit se poate realiza intr-o perioada de timp de 1 - 1,5 ani.

DE CE FRANCIZA DE VIDEOCHAT BEST STUDIOS DE CE FRANCIZA DE VIDEOCHAT BEST STUDIOS?

Unicitate / diferentiere brand

BEST STUDIOS este recunoscut drept brandul care a setat noi standarde de calitate si rafinament in industria de videochat. Cultura organizationala bazata pe inovatie pentru performanta a condus de-a lungul timpului la schimbari majore in industrie, de la stilul de amenajare al studiourilor, la stabilirea unor noi categorii pe site-urile premium internationale pentru a reflecta modul de prezentare al modelelor noastre.

Sistemul de training BEST sustine modelele sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare interpersonala, concomitent cu dezvoltarea culturii generale, perfectionarea limbii engleze si permanenta imbunatatire a imaginii si a stimei de sine.

Training profesionist

BEST STUDIOS a implementat cel mai performant sistem de training din domeniu, concretizat prin dezvoltarea abilitatilor si profesionalizarea trainer-ilor nostri, fapt validat atat de premiile obtinute la cele mai importante evenimente dedicate industriei, cat mai cu seama de performantele modelelor BEST, ajunse in topul mondial al incasarilor .

Tehnologie

Performanta in domeniul si activitatea de videochat, mai cu seama pentru studiourile ce pun accentul pe calitate, nu poate fi imaginata in afara utilizarii tehnologiilor de ultima generatie. Pentru ca suntem the BEST si ne propunem sa ramanem in top, studiourile noastre beneficiaza de facilitatile tehnologiei moderne, dar continuam sa investim permanent si in aceasta arie.

Legalitate si confidentialitate 100%

In studiourile Best, activitatea se desfasoara cu respectarea integrala a prevederilor legale in vigoare. Fie ca este vorba despre Legea 196/2003 modificata si completata prin Legea 496/2004 - privind prevenirea si combaterea pornografiei, fie de Regulamentul European 679/2016 - privind protectia datelor cu caracter personal sau de orice alta norma ce reglementeaza activitatea, monitorizam in permanenta modificarile cadrului legislativ specific domeniului si implementam toate masurile necesare, in vederea conformarii.
Totodata, comisioanele si bonusurile modelelor, precum si veniturile staff-ului sunt transparente, declarate si fiscalizate conform legilor fiscale in vigoare.

Marketing & PR

Pentru promovarea studiourilor noastre am pus la punct o strategie de marketing si PR menita sa actioneze pe cele doua planuri esentiale - recrutarea de modele si cresterea notorietatii brand-ului BEST STUDIOS, intr-o maniera eficienta si transparenta.

Locatii si standarde

Amplasarea, design-ul, dimensiunea, compartimentarea, dotarile si recuzita indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu.

Exclusivitate

Oferim francizatilor nostri posibilitatea de a obtine exclusivitate teritoriala. Conditiile se negociaza cu fiecare partener in parte.

Bonusuri

In functie de nivelul investitional si de rezultatele obtinute in timp, francizatii BEST au posibilitatea majorarii veniturilor printr-un sistem de bonusare special, ce presupune diminuarea cu peste 40% a redeventelor lunare. Independent de training-ul initial, oferim periodic francizatilor sesiuni de training gratuite, precum si numeroase materiale specifice precum manuale, cursuri, carti si brosuri.

Totodata, partenerilor investitionali le oferim posibilitatea de a beneficia de oferte avantajoase, negociate la nivel de grup BEST STUDIOS, pentru o serie de bunuri si servicii precum: cursuri management, abonamente medicale, discount-uri la clinicile de estetica si stomatologie, servicii design interior, furnizori de mobilier si echipamente foto-video si IT etc.

BEST STUDIOS INTREBARI - INFORMATII - STATISTICI

Care sunt etapele de urmat in vederea depunerii candidaturii, respectiv obtinerii statutului de francizat?

 1. se completeaza formularul on line ( click aici ... )
 2. pe baza datelor de contact furnizate, potentialul investitor este invitat la o intalnire de cunoastere reciproca a partilor, in cadrul careia ii sunt prezentate si informatiile despre franciza;
 3. se stabilesc target urile, drepturile si obligatiile;
 4. se formalizeaza relatia prin semnarea contractului precum si a anexelor aferente ;
 5. se implementeaza proiectul (amenajare studio, angajare personal, training personal, recrutare si training modele, campanie marketing);
 6. se demareaza activitatea.

Care sunt documentele principale necesare pentru cunoasterea si intelegerea sistemului de franciza BEST STUDIOS precum si pentru formalizarea relatiei francizor-francizat?

 1. Documentul de divulgare a informatiilor "Best Franchise Disclosure Document"
 2. Contractul de franciza si anexele aferente - manualul de franciza, manualul de identitate vizuala, anexa tehnica, fisele de responsabilitati

Cum pot accesa documentul de divulgare a informatiilor si contractul de franciza?

Toate informatiile si documentele vor fi puse la dispozitie de catre francizor, dupa ce candidatii aplica in mod oficial prin formularul specific ( acceseaza formularul aici ...).

Care sunt ariile geografice in care pot deschide un studio de videochat sub marca BEST STUDIOS?

Se poate deschide studio sub marca BEST STUDIOS in orice tara sau regiune, daca este respectata legislatia in vigoare si daca sunt indeplinite standardele minime necesare.

Care sunt elementele principale ce imi pot asigura succesul in industrie?

Din aceasta perspectiva sunt vizate trei mari directii:

 1. atitudinea si motivatia;
 2. cunostintele despre domeniu, precum si despre domeniile adiacente. In cazul in care nu detineti experienta sau cunostintele necesare, profesionistii BEST STUDIOS vor fi in langa dumneavoastra pentru a va indruma si pentru a va oferi sprijinul necesar;
 3. abilitatile individuale.

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top