Cookie

Ultima actualizare: 21.04.2024

https://www.beststudios.ro/ se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor săi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și păstrăm informațiile personale pe care le furnizați prin intermediul site-ului nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, utilizarea formularului de contact.

• Colectarea Informațiilor

Prin utilizarea formularului de contact de pe site-ul nostru, furnizați voluntar informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte detalii pe care alegeți să le împărtășiți pentru a ne permite să răspundem solicitărilor dumneavoastră.

• Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate prin intermediul formularului de contact sau prin orice alte metode de pe site-ul nostru sunt utilizate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a furniza și gestiona serviciile solicitate: Utilizăm informațiile pentru a răspunde direct solicitărilor dumneavoastră, fie că este vorba despre întrebări generale, cereri de suport sau solicitări de informații suplimentare despre serviciile noastre. Acest lucru poate include comunicarea cu dvs. prin e-mail, telefon sau alte forme de comunicare pe care le-ați indicat.

  2. Personalizarea experienței dvs. pe site: Informațiile colectate ne pot ajuta să personalizăm conținutul, recomandările și ofertele pe care vi le prezentăm pe site, în funcție de interesele și preferințele dvs. anterioare.

  3. Îmbunătățirea serviciilor și a site-ului: Folosim feedback-ul și informațiile colectate pentru a analiza și a îmbunătăți calitatea site-ului și a serviciilor noastre. Acest lucru include dezvoltarea de noi caracteristici, optimizarea experienței utilizatorului și asigurarea unui mediu online sigur și securizat.

  4. Marketing și comunicații: Cu consimțământul dvs. explicit, putem folosi informațiile pentru a vă trimite actualizări, oferte speciale, informații despre evenimente și alte noutăți legate de serviciile noastre. Puteți opta oricând pentru a nu mai primi astfel de comunicări.

  5. Respectarea obligațiilor legale: În unele cazuri, putem folosi informațiile pentru a ne conforma cerințelor legale, cum ar fi păstrarea datelor pentru scopuri fiscale sau de raportare.

• Păstrarea și Protejarea Datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale. Vom păstra măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii informațiilor dvs. personale.

• Accesul și corectarea informațiilor Dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să solicitați corectarea oricăror informații incorecte sau incomplete.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate la orice moment și din orice motiv. Schimbările aduse politicii vor reflecta evoluțiile în cadrul practicilor noastre de prelucrare a datelor, schimbările în tehnologie, legislație și orientările reglementatorilor sau alte motive. Prin urmare, vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind practicile noastre de confidențialitate.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de prelucrare a datelor sau dacă doriți să vă exercitați drepturile legate de datele personale vă rugăm să ne contactați la dpo@beststudios.ro.

Aplică
in 30 de secunde
Și fă cunoștință cu echipa modelului care a încasat un tips de 54.000 $ în 20 sec. (avem screenshot!)
Te sunăm în maxim 1 zi lucrătoare pentru a te programa la un interviu în sediul Best Studios din Piața Unirii
Deschide WhatsApp
Hey, gorgeous! 💋 Te pot ajuta?
Best Angel 😇
Hey, gorgeous! 💋 Cu ce informații te pot ajuta? Hai să vorbim!