Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume
Echipa Best Studios isi cauta colege noi care sa ajunga BEST Models !
De ce ne cautam colege si ce fel de colege ne dorim ?
Noi mereu am mers pe premiza " calitate si nu cantitate ", acum cand toate modelele noastre sunt bine pozitionate atat financiar cat si apreciate pe siteurile pe care lucreaza, ne-am gandit sa formam o noua generatie de modele BEST.

Datorita experientei, stim cum sa facem asta, cum sa luam o fata normala dar muncitoare si dornica sa progreseze si sa o transformam intr-un model de succes, o femeie implinita si independenta.

Stim ca nu este usor sa te hotarasti sa incepi sa lucrezi in acest domeniu, ca ai indoieli daca este chiar ok sa faci pasul asta, daca chiar ajungi sa castigi bani multi si cam ce trebuie sa faci pentru asta. De asta vreau sa iti explic conceptul nostru, conceptul BEST Studios.

Am plecat de la premiza ca, daca te simti ok cu ce faci, daca esti confortabila cu jobul tau, atunci esti mult mai productiva, asa ca am schimbat un pic regulile jocului, am spart barierele.

Videochatul se imparte in 2 categorii mari Adult si Non-adult. Acum, aceste 2 categorii mari au mai multe subramuri. La noi, la BEST, credem ca nu conteaza pe ce categorie lucrezi, ci felul in care lucrezi. La felul in care lucrezi intervine conceptul BEST, care poate fi aplicat cu succes pe ambele categorii. La videochat se lucreaza in primul rand cu imaginea, imaginea este cartea ta de vizita, amprenta pe care o lasi celor catre intra online pe site-uri. Daca imaginea ta este “ sunt o papusa barbie , frumoasa , plina de sine , stiu ca arat bine, trebuie sa te porti cu manusi cu mine, eu sunt pretioasa “, atunci membrii site-urilor te vor cataloga ca fiind o persoana superficiala, interesata doar de persoana ei, avida dupa bani; daca imaginea ta este " girl next door, jucausa, plina de glume, copilaroasa, un pic sexy, un pic nebunatica ", o sa atragi membrii mai deschisi, open mind, dispusi sa se distreze alaturi de tine, sa te vada ca pe o fata de gasca.

Daca imaginea ta este " sunt o femeie draguta, imi place ceea ce fac si sunt ok cu asta, imi place sa fiu eleganta, imi place sa citesc, sa ma dezvolt, imi place sa socializez, sa ma implic " atunci membrii incep sa vada in tine o femeie cu care iti face placere sa stai de vorba cu orele, pe care sa o apreciezi la adevarata valoare, pe care sa nu o etichetezi ca este model de videochat. Aceasta ultima imagine este cea a modelului BEST.

Modelul BEST este femeia care inainte sa ajunga la tura de lucru iese in oras cu familia, cu prietenii la o terasa, femeia care isi cumpara o carte, o revista fashion, femeia care stie cum este sa mergi la teatru sau un spectacol bun, femeia care nu se imbraca in pas cu moda ci cu ce ii sta ei bine, femeia care are idealuri, planuri de viitor si stie cum sa si le indeplineasca.

Modelul BEST, ca sa intre online, se asigura ca arata impecabil, ca parul este aranjat, machiajul nu este excesiv, tinuta o reprezinta fie un compleu fusta+ bluza, fie o rochita care sa ii accentueze trasaturile, dar fara sa fie vulgara, ca tocurile si accesoriile sunt nelipsite. Un model BEST stie ca, alaturi de o imagine eleganta, vine si atitudinea si respectul fata de membrii. Daca tu, ca model, ii consider doar niste posesori de carduri, niste oameni care pot fi usor pacaliti, o sa ajungi sa vezi reversul medaliei. Ei te vor trata ca pe o persoana avida, dornica de castiguri usoare, usor de cumparat.
Mottoul modelelor BEST este " respecta sa fii respectat " !
Daca si tu esti genul de femeie precum modelele BEST, atunci te asteptam la o intalnire in cadrul studioului, sa ne povestesti despre tine, sa iti explicam mai bine conceptul nostru si, poate, sa incepem o colaboare .

Be the BEST OR Be the rest !!!
Articolul Precedent
Articolul Urmator
Articolul: 1 / 1

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top