Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Solar / Coafor / Tehnician unghii

Manichiura

Manichiura oferita de Best Studios Mainile reprezinta cartile noastre de vizita!
Pentru ca mainile sunt tot timpul la vedere, ele pot arata atat starea de spirit cat si cat de tensionate suntem sau la ce tip de evenimente mergem.
Deci, manichiura noastra trebuie sa arate perfect si sa avem niste maini frumoase si ingrijite.
Best Studios te rasfata cu propriul tehnician de unghii GRATUIT, special pentru ca unghiile tale sa arate mereu impecabil si sa aiba mereu culorile si modelele pe care ti le doresti!


Solar

Beneficiezi de solar si de stilist vestimentar astfel vei fi mereu la mereu la moda Cat de frumos este sa avem o culoare uniforma a pielii indiferent de anotimp?
Fiecare dintre noi vrea sa aiba o piele de o culoare frumoasa iar vara sa nu fim nevoite sa ne acoperim corpurile din cauza pielii foarte albe, a lipsei de bronz.
La Best Studios te boti bronza GRATUIT ori de cate ori simti nevoia.


Coafor

Salon de manichiura, solar, coafor si stilist vestimentar la Best Studios Bucuresti Sa avem un par mereu aranjat ne-ar lua mult timp dintr-o zi. Si nu ne iese cum ne-am dorit de fiecare data.
Best Studios iti ofera propriul hairstylist pentru a avea mereu o coafura de invidiat.
Indiferent de zi, veti avea coafura pe care vi-o doriti, la Best Studios. Lucram cu Wella, cea mai buna vopsea profesionala!


Gene fir cu fir

In fiecare luna, o sedinta personalizata de gene fir cu fir Modelele Best Studios primesc gratuit in fiecare luna, o sedinta personalizata de gene fir cu fir.

Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir - gama de produse folosite este Xtreme Lashes - Adezivul FlexFusion - singurul adeziv hipoalergenic care este conceput pentru a combate iritatiile si alergiile care pot aparea, produse de o calitate superioara care nu afecteaza genele naturale.

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top