Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:
Cel mai bun
studio din lume
Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume Cel mai bun studio din lume

Portofoliul tau

Cei mai buni fotografi la Best Studios Bucuresti Pentru ca pozele, filmuletele, prezentarile sunt esentiale in videochat. Experienta anilor de videochat ne-a aratat cat de important este portofoliul modelelor noastre. Nu avem de ce sa nu recunoastem ca exista o concurenta acerba pe piata mondiala de videochat.
A trebuit sa intelegem initial modalitatea de cautare a clientului precum si profilul acestuia. Astfel, am observat de-a lungul timpului ca sunt putini acei clienti care au selectat un singur model din prima clipa de cand au intrat pe site. Majoritatea au facut o scurta cautare printre modelele pe care studioul nostru le are, inainte de a se hotari asupra uneia. Pentru a iesi in evidenta si pentru a atrage privirile acestor clienti, fiecare model trebuie sa aiba o poza cat mai reprezentativa si un portofoliu consistent in spate.
Portofoliul trebuie sa contina in mod obligatoriu poze, dar este indicat ca pe langa poze sa existe si cateva filmulete de prezentare si un text de prezentare.
Daca discutam de poze, vei fi anuntata inca din timpul recrutarii despre sesiunile de photo-shooting, in care vei avea la dispozitie diverse decoruri si fotografi profesionisti. In timp, vei putea sa creezi un portofoliu vast, ceea ce iti va oferi sanse mult mai mari sa atragi clienti noi. Portofoliu profesionist la Best Studios Bucuresti
Filmuletele de prezentare sunt de asemenea importante pentru ca unii clienti vor sa cunoasca mai indeaproape persoana din spatele pozelor, modul in care ea comunica si ceea ce are de oferit.
Pe parte scriitoriceasca, iti putem pune la dispozitie un copywriter care sa iti fabrice o prezentare textuala ingenioasa si orientata puternic inspre atragerea de noi clienti.
Dupa cum vezi, suntem pregatiti sa acoperim orice problema ce ar putea sa apara. Astfel, vei avea parte in cadrul studioului Best de cele mai bune conditii pentru a-ti desfasura munca si pentru a reusi sa atragi clienti noi, respectiv sa iti cresti incasarile. Fotografiile le vei face cu fotografa noastra, o fata minunata, specializata in fotografii pentru videochat. Fotografiile vor fi realizate in studioul nostru profesional, unde, in lumina reflectoarelor si in decorurile pregatite cu grija pentru tine, te vei simti ca o adevarata diva.

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top