Contacteaza-ne printr-un simplu click la numarul de telefon:

Castiguri

Venituri de peste 1000$ cu Best Studios Banii se vor vira in contul tau, pe 10 si 25 ale fiecarei luni .
Procentul porneste de la 50% si poate ajunge pana la 65% NET .
Daca aduci o prietena cu tine, primesti un bonus de recrutare de 1000$ .
Bonus de fidelitate
Cel mai important aspect al oricarui job si un important punct in cadrul procesului de recrutare il reprezinta castigul.
Vrem de la tine sa fii o femeie motivata si plina de vise si de idealuri, sa te trezesti dimineata cu gandul la cum sa procedezi in acea zi ca sa castigi mai mult, sa zambesti pentru ca esti multumita de ceea ce se intampla in viata ta pe plan financiar.
Pe parcursul procesului de recrutare vei primi toate informatiile necesare cu privire la castigurile tale si la nivelul la care poti sa ajungi. Noi, acum, putem sa iti dezvaluim ca vei putea sa ajungi inca din prima luna sa castigi $1000! Apoi, totul depinde numai de tine. Castiguri atractive in Bucuresti la Best Studios
In cadrul studioului de videochat Best Studios, performanta ta nu va ramane nerasplatita. Ne planificam in fiecare an bugetul in asa fel incat sa reusim sa oferim cele mai bune bonusuri de pe piata.
Lunar, anual, acest bonus de performanta este menit sa iti ofere motivatia necesara pentru a te dedica in totalitate jobului in videochat.
Oferim $200 pentru fiecare model care pe care ni l-ai recomandat. Pe langa faptul ca suntem un studio de videochat, mai avem si o echipa de recrutare puternica. Dar cine sa fie cel mai bun promotor al nostru daca nu chiar modelele noastre?
Fiecare dintre voi are cu siguranta o prietena care doreste sa castige bani si care indeplineste calitatile cerute la recrutare. Nu trebuie decat sa ii spuneti adevarul, nu va cerem sa faceti nimic altceva.

Cat castigi?

*Calculatorul de venit ruleaza doar pe desktop!

E timpul sa iti cresti veniturile.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Top