Unicitate / diferentiere brand

Best Studios este partener certificat GOLD al celui mai reprezentantiv operator in domeniu la nivel mondial, LiveJasmin. Expertiza BEST STUDIOS dublata de facilitatile colaborarii cu LiveJasmin ofera garantii solide pentru intretinerea si dezvoltarea afacerii francizatilor.

Modelele BEST STUDIOS NU pun accentul pe nuditate sau pe utilizarea de jucarii sexuale.
Modelele BEST STUDIOS sunt incurajate, invatate si antrenate sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare interpersonala, concomitent cu dezvoltarea culturii generale, perfectionarea limbii engleze si permanenta imbunatatire a imaginii si a stimei de sine.

BEST STUDIOS se traduce mai cu seama prin calitate si rafinament. Suntem recunoscuti drept trendsetteri in ceea ce priveste nivelul calitativ al design-ului studiourilor si recuzita utilizata, precum si in ceea ce priveste directia non-nude a domeniului Pentru acuratetea si transparenta in privinta monitorizarii activitatii modelelor, a verificarii balantelor financiare, a management-ului activitatilor specifice de HR si, nu in ultimul rand, pentru a obtine rapoarte specifice imediate, am dezvoltat si implementat in cadrul studiourilor BEST un soft unic, acesta urmand a fi disponibil pentru fiecare francizat in parte.

Bonusuri

In functie de nivelul investitional si de rezultatele obtinute in timp, francizatii au posibilitatea majorarii substantiale a veniturilor printr-un sistem de bonusare special. Independent de training-ul initial, oferim periodic francizatilor nostri sesiuni de training gratuite, precum si numeroase materiale specifice precum manuale, cursuri, carti si brosuri.
Totodata, partenerilor investitionali le oferim posibilitatea de a beneficia de oferte avantajoase, negociate la nivel de grup BEST STUDIOS, pentru o serie de bunuri si servicii precum: cursuri de limba engleza, cursuri management, abonamente medicale, discount-uri la clinicile de estetica si stomatologie, servicii design interior, abonamente sali de sport etc.

Tehnologie

Performanta in domeniul si activitatea de videochat, mai cu seama pentru studiourile ce pun accentul pe calitate, nu poate fi imaginata in afara utilizarii tehnologiilor de ultima generatie. Pentru ca suntem the BEST si ne propunem sa ramanem in top, studiourile noastre beneficiaza de facilitatile tehnologiei moderne, dar continuam sa investim permanent si in aceasta arie.

Legalitate si confidentialitate 100%

In studiourile Best, activitatea se desfasoara cu respectarea integrala a prevederilor legale in vigoare. Fie ca este vorba despre Legea 196/2003 modificata si completata prin Legea 496/2004 - privind prevenirea si combaterea pornografiei, fie de Regulamentul European 679/2016 - privind protectia datelor cu caracter personal sau de orice alta norma ce reglementeaza activitatea, monitorizam in permanenta modificarile cadrului legislativ specific domeniului si implementam toate masurile necesare, in vederea conformarii.
Totodata, comisioanele si bonusurile modelelor, precum si veniturile staff-ului sunt transparente, declarate si fiscalizate conform legilor fiscale in vigoare.

Marketing & PR

Pentru promovarea studiourilor noastre am pus la punct o strategie de marketing si PR menita sa actioneze pe cele doua planuri esentiale - recrutarea de modele si cresterea notorietatii brand-ului BEST STUDIOS, intr-o maniera eficienta si transparenta.

Locatii si standarde

Amplasarea, design-ul, dimensiunea, compartimentarea, dotarile si recuzita indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu.

Exclusivitate

Oferim francizatilor nostri posibilitatea de a obtine exclusivitate teritoriala. Conditiile se negociaza cu fiecare partener in parte.

Training profesionist

BEST STUDIOS a implementat cel mai performant sistem de training din domeniu, concretizat prin dezvoltarea abilitatilor si profesionalizarea trainer-ilor nostri, fapt validat atat de premiile obtinute la cele mai importante evenimente dedicate industriei, cat mai cu seama de performantele modelelor BEST, ajunse in topul mondial al incasarilor.